Evo koje su boje trenutno najpopularnije u svijetu interijera

Evo koje su boje trenutno najpopularnije u svijetu interijera© Unsplash

Tamnije boje zidova ističu se kao jedan od vodećih trendova u 2019. godini

Svake godine dolaze nam neki novi trendovi i u svijetu interijera, a ovaj put smo istražili kakve su boje trenutno najpopularnije kad je u pitanju uređenje doma.
 
Kao 'it' boje u svijetu interijera ove su se godine, u usporedbi s 2018., nametnule nešto intenzivnije nijanse poput sive, plave i zelene, a osobito se ističe koraljna boja koju je Pantone proglasio kao hit bojom za 2019. Prema istraživanjima na Pinterestu, kao najpopularnija boja ove godine istaknula se mustard žuta te geometrijski uzorci.
 
Uz tako različita predviđanja, teško je izdvojiti samo jednu nijansu, no vrijeme će pokazati koje će boje tijekom ove godine najviše prevladavati u našim domovima. S obzirom na to da smo već zakoračili u treći mjesec, na temelju trendova s Instagrama možemo zaključiti koje su boje trenutno najpopularnije. Tamnije boje zidova ističu se kao jedan od vodećih trendova u 2019. godini, a upravo je bojanje jednog zida odlična prilika za osvježenje prostora bez većih ulaganja.

Iako praćenje trendova u svijetu interijera nije posve jednostavno jer iziskuje velika ulaganja, u većini će ti slučajeva biti dovoljne samo male promjene poput zamjene ukrasa i detalja koji oplemenjuju prostor.
 
U nastavku ti otkrivamo koje su boje trenutno najpopularnije u svijetu interijera pa ako imaš u planu preuređenje doma, svakako u obzir uzmi neke od ovih trendova.
 
Elegantna zelena u kuhinji

Rustikalne kuhinje u nježnoj zelenoj boji postaju sve popularnije, a uz detalje u plavoj i sivoj nijansi, takvi prostori izgledaju uistinu sjajno.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Interior | Lifestyle | Love (@interiorhints)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kitchens of Instagram (@kitchens_of_insta)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emily Henderson (@em_henderson)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli DABITO (@dabito)

1/5
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
12345kike
  • 11.3.2019 7:51:02
  • Bodova: 52240
  • Prijavi
Ne sviđaju mi se crni i tamni zidovi. Crni namještaj može proći ali je jako osjetljiv.
anna-herman
  • 10.3.2019 22:33:17
  • Bodova: 56299
  • Prijavi
E, baš ovu nijansu žute ne podnosim, ružičasta ni u snu, zelene mi je pun kufer, crna u spavaćoj sobi premorbidna.Neka petrolej - plava bi mogla proći na jednome zidu spavaće sobe ili dnevnog boravka, uz uvjet da je sve ostalo crno - bijelo.Uzorci pločica i ostali retro detalji su mi užas.
tikica-
  • 10.3.2019 19:29:16
  • Bodova: 55093
  • Prijavi
Crni zidovi,što sve ne budu smislili? I crni namještaj mi je ružan,a kamoli crni zidovi.Ali tko voli,nek' izvoli.