Dodaj svjetla: Lampice mogu potpuno promijeniti prostoriju, evo i nekih ideja

Dodaj svjetla: Lampice mogu potpuno promijeniti prostoriju, evo i nekih ideja© Instagram

Unesi decentnu i toplu svjetlost pomoću lampica i stvori savršen jesenski i zimski ugođaj u svakoj prostoriji doma

S dolaskom nove sezone u nama se još jednom budi želja za potpunim makeoverom doma. Jedan od odličnih načina kako promijeniti dinamiku prostora je pomoću različitih izvora svjetlosti. 
  

Već smo pisale o lampi od himalajske soli koja je vrlo trendi izbor za uređenje doma, a sada su na red došle lampice. Lampice obično vežemo uz jelke i predbožićno vrijeme, no u posljednjih su nekoliko godina postale popularan dodatak domu kroz cijelu godinu. Izbor boja, dužina i načina napajanja je sve veći. I dalje su najpopularnije tople bijele lampice koje spojimo u struju, ali sve su popularnije i šarene lampice te one na baterije koje možemo smjestiti neovisno o lokaciji utičnice. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MJ III (@shopledz) on


Jedna od glavnih stvari zašto ih volimo je zbog ugođaja koji stvaraju. Nekoliko manjih izvora svjetlosti dat će nam puno ugodniju i prisniju atmosferu nego jedna velika i jarka lampa, a s dolaskom hladnijeg vremena takva atmosfera nam sve više odgovara. 

Pronašle smo nekoliko popularnih načina kako iskoristiti lampice za uređenje doma. Ovom trendu pridruži se i ti te ukrasi svoju spavaću ili dnevnu sobu te dodaj nešto svjetlosti i na terasu ili balkon. 

    
Naglasi najdraže fotografije

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Online Wedding Shop (@onlineweddingshop.nl) on


Odlična ideja kako svoje omiljene uspomene istaknuti na zidu je pomoću niza lampica. Na tržištu postoje lampice koje na sebi imaju male kvačice s kojima možeš pričvrstiti fotografije. Ako već imaš obični niz lampica, jednostavno trebaš nabaviti male kvačice i pomoću njih pričvrstiti fotografije. 
1/7
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
irija
  • 10.10.2020 17:33:59
  • Bodova: 51333
  • Prijavi
Zgodno ko da je Božić svaki dan.