Dnevne sobe u skandinavskom stilu vječna su inspiracija. Pronašle smo neke od najljepših

Dnevne sobe u skandinavskom stilu vječna su inspiracija. Pronašle smo neke od najljepših© Instagram

Ako želiš stvoriti ugodnu oazu kod kuće, uređenje doma u skandinavskom stilu je savršena inspiracija

Što se tiče trendova u dizajnu, skandinavski stil definitivno je jedan od najjednostavnijih. Uostalom, kako ne voljeti stil koji utjelovljuje osjećaj ugode i topline i nastoji stvoriti smirenost u svakom prostoru!
Skandinavski stil svakako je izvrsna inspiracija za unošenje jednostavnosti i sreće u vlastiti prostor. Topao i privlačan - ovaj dizajn je istovremeno elegantan i moderan, ali i jednostavan te ugodan

S jakim naglaskom na teksture i laganim, prozračnim nijansama, skandinavski dekor savršen je za osvjetljavanje bilo kojeg životnog prostora bez obzira na veličinu.

Sestra minimalizma - skandinavski dizajn - fokusiran je na ono što je važno, prirodaje funkcionalnosti, a zbog jednostavnosti i minimalizma smanjuje nered u domu. Ako tražiš savršenu skandinavsku inspiraciju za uređenje doma, evo nekoliko naših omiljenih dnevnih soba koje su nadahnute skandinavskim stilom. 
 
Prozračno i jednostavno

Ne postoji jedinstveno pravilo skandinavskog dizajna, ali mnogi domovi uređeni u skandinavskom stilu fokusiraju se na neutralnu paletu boja. Primjerice, ova jednostavna dnevna soba gotovo je cijela bijela, ali teksture u sobi ne ostavljaju onaj 'bolnički' osjećaj.

Važno je usredotočiti se na hladne nijanse bijele boje kako bi održavala svoj dom otvorenim i prozračnim. Kombiniraj bijelu boju s prirodnim drvetom kako bi dodala malo topline bez zatamnjenja prostorije.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ania - home ? interior ? decor (@my_sweet_little_home)

 
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 29.4.2020 11:07:04
  • Bodova: 54775
  • Prijavi
Tu nedostaje duše,baš hladno djeluje.