Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Dizajnerica interijera otkriva kako dekorirati dom za uskrsne blagdane

Dizajnerica interijera otkriva kako dekorirati dom za uskrsne blagdane© Instagram

Razmišljaš li o tome kako bi dekorirala svoj dom za uskrsne blagdane? Ako nisi sigurna od kuda početi s uređenjem, dobro će doći savjeti koje želim podijeliti s tobom

Autorica: Ankica Herceg Juričević, dizajnerica interijera


Da bi tvoj dom za uskrsne blagdane bio obučen u blagdansko ruho poigraj se bojama, bez straha da ćeš pogriješiti. Žarke boje poput žute, narančaste, svijetlo zelene, ljubičaste i ružičaste ključne su za postizanje uskrsne atmosfere u domu. Ove boje primijeni u dekoriranju blagdanskog stola, ali i u dekorativnim elementima koje ćeš postaviti na istaknuta mjesta u domu. Proljetno buđenje u prirodi neka bude inspiracija koju ćeš primijeniti i prilikom dekoriranja svog doma. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Luciana Magalhães (@mesasdalu)


Najčešći tradicionalni simboli uskrsnog dekoriranja su pilići i zečevi, no postoje i mnogi drugi motivi koji se koriste u novije vrijeme. Osobno mi se najviše sviđaju prirodne dekoracije, a prednost im je i ta što za njih ne morate potrošiti novce. Napravi gnijezda od trave ili sijena i u njih umetni šarena jaja. U vazu stavi rascvjetale grane drveća, a na pladanj posloži mahovinu koju možeš kombinirati sa svim drugim dekoracijama. Pisanice objesi na drvce ili ih umetni u zgodne košarice. Sve neka bude šareno i razigrano. No, ako nisi ljubiteljica šarenila možeš se odlučiti za umjerenije dekoriranje u nježnim pastelnim bojama. Slobodno se opusti i uživaj u dekoriranju i znaj da nećeš pogriješiti. Šareno ili jednostavno, jarko ili pastelno, za Uskrs nema određenih pravila.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lia Griffith (@liagriffith)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lia Griffith (@liagriffith)


Slobodno možeš raditi onako kako se tebi sviđa. Nemoj zaboraviti bombone i čokolade raznih oblika koji su uvijek dobrodošli kao dekoracija. Sve uskrsne dekoracije možeš kupiti gotove, ali uz malo mašte i dobre volje stigneš ih još uvijek izraditi sama. Naši klinci posebno se raduju blagdanima, zato uključi i njih da ti pomognu u bojanju pisanica i izradi dekoracija. Djeca će tako razvijati svoje kreativne sposobnosti, ali i pamtiti lijepe zajedničke trenutke u obitelji. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lia Griffith (@liagriffith)


Lijepo dekoriran stol za blagdanski ručak vrlo je važan za postizanje svečanog ozračja u domu. Stoga, potrudi se dekorirati ga kako najbolje znaš. Kao podlogu za stol odaberi stolnjak na točkice ili kvadratiće u navedenim proljetnim bojama. Unesi puno svijeća i svježeg proljetnog cvijeća pa će stol izgledati svečano i elegantno. Također, drugim uskrsnim dekoracijama koje voliš začini konačni izgled svečano dekoriranog stola, samo pripazi da ne pretjeraš. Imaj na umu da trebaš ostaviti mjesta za fina tradicionalna uskrsna jela i slastice. Iskoristi i fini servis za jelo koji čuvaš za posebne prilike te elegantne čaše za vino i vodu. Ne zaboravi uglancati pribor za jelo, a ubrusi neka budu s uskrsnim ili cvjetnim motivima.
Sretan Uskrs!

Inspiracija s Instagrama:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ewa_Weg (@ewa_weg)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli CAMMY | Kamila Mraz (@cam_myy)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Karolina (@ocaroline88)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gabrysia Korycińska (@gabi2go)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli All About Home Designs (@allabouthomedesigns)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sandra Mlakic Lekic (@sandramlakic)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Monica's Sweet Creations (@monicas_sweet_creations)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ???? ? ????? (@anna_alexrover)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Željka Jelić Bežan (@zeljkabezan)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @maryp_home

 
 
Komentari
+2