Divni dekorativni dodaci koji će unijeti dašak proljeća u tvoj dom

Divni dekorativni dodaci koji će unijeti dašak proljeća u tvoj dom

Cvjetni print, pastelni tonovi te veseli ukrasi samo su neki od detalja kojima možeš ukrasiti svoj dom, a koji će u prostor unijeti dozu osvježenja i pozitivne vibre

Sada je većina nas primorana biti u svojim kućama, no ovo vrijeme možemo kvalitetno iskoristiti na mnoge načine, a jedan od njih je i uređenje doma.  
Stiglo je proljeće, a pred nama je i Uskrs pa je sada idealna prilika da malo urediš svoj dom. To će ti pomoći da bar malo zaboraviš na sve negativnosti kojima smo okruženi ovih dana
 
Cvjetni print, pastelni tonovi te veseli ukrasi samo su neki od detalja kojima možeš ukrasiti svoj dom, a koji će u prostor unijeti dozu osvježenja i pozitivne vibre – nešto što nam je sada svima i više nego potrebno.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kate Spiers (@kate.lavie)


Ako još nisi obavila veliko proljetno čišćenje, sada je za to krajnji trenutak. Reorganiziraj kuhinjske ormariće, počisti frižider i sredi garderobu. Operi zavjese i tepihe. Nakon što si završiš s time, posveti se dekoriranju. Promijeni jastučnice u dnevnom boravku, na stolove u dnevnom boravku i blagovaoni stavi buket svježeg cvijeća ili procvalog granja. Ispuni svoj dom zelenilom i biljkama jer će to na poseban način oplemeniti prostor.
 
Prekrasne, a cjenovno pristupačne dodatke za dom pronaći ćeš u trgovinama za uređenje doma, a većina njih ima i webshopove pa iz udobnosti vlastita doma možeš naručiti ono što ti se svidi.
 
Mi smo zavirile u aktualne kolekcije naših omiljenih brendova za uređenje doma, a favorite donosimo u nastavku.
 

Foto: Instagram, H&M Home, Zara Home, Nordstrom, Asos

Dekorativna košara za rublje - Asos, 90 kn

1/15
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2