Detalji su važni: Prekrasno uređeni domovi koji će te nadahnuti da se već danas 'baciš' na uređenje svog

Detalji su važni: Prekrasno uređeni domovi koji će te nadahnuti da se već danas 'baciš' na uređenje svog© Instagram

Pandemija koronavirusa sve nas je vratila u naše domove, ali i potaknula da uredimo prostor u kojem živimo. Instagram je pun lijepo uređenih interijera pa smo pronašle 10 profila koji ti mogu poslužiti kao inspiracija

Uređenje doma svakako je nešto što nas veseli i uvijek je dobro pronaći neke nove ideje za inspiraciju. Društvena mreža Instagram prava je riznica savršenih fotografija, ali i divnih interijera. 
Pronašle smo zanimljive profile pune šarenih dnevnih boravaka i prekrasnih detalja na kojima možeš vidjeti kako lijepo aranžirati stol s bakinim servisom ili kako intenzivne boje daju toplinu prostoru. Ako voliš šarenilo i želiš napraviti male preinake u svom domu, pogledaj ove profile za inspiraciju.
 
@gustthepoodle

Marian McEvoy putem profila @gustthepoodle pokazuje koliko lijep može biti spoj starog i novog. Jednom je izjavila da sobe bez antikviteta nemaju prošlost, a one samo s antikvitetima nemaju budućnost. Ne smijemo zanemariti stvari koje smo naslijedili od baka i djedova, samo im trebamo pronaći najbolje mjesto. Na njezinom profilu možemo vidjeti kako lijepo aranžirati stol i stvoriti tople prostore. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gustthepoodle on

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2