Demokratski dizajn - IKEA za najvažnije mjesto na svijetu

Demokratski dizajn - IKEA za najvažnije mjesto na svijetu

IKEA želi svim zainteresiranima predstaviti što je to IKEA demokratski dizajn i kako on doprinosi ostvarenju vizije i poslovne ideje tvrtke IKEA.

IKEA Hrvatska, u subotu, 17. siječnja 2015. u 12 sati u kinu Europa (Varšavska 3), organizira predavanje „Demokratski dizajn – IKEA za najvažnije mjesto na svijetu“ kojim će biti otvorena i izložba na istu temu.

Demokratski dizajn je način na koji IKEA razmišlja o proizvodima i prilagođava ih zahtjevima, snovima i mogućnostima većine ljudi. Više detalja o načinu razmišljanja u tvrtki IKEA otkrit će Leonie Hoskin, voditeljica odjela za razvoj IKEA asortimana (IKEA of Sweden). Vizija tvrtke IKEA je stvoriti bolji svakodnevni život kod kuće za većinu ljudi, a poslovna ideja je ponuditi široki asortiman dobro dizajniranih, funkcionalnih proizvoda za uređenje doma, po tako niskim cijenama, koje si većina ljudi može priuštiti.

Predavanjem i izložbom o demokratskom dizajnu, koja će trajati do 24. siječnja, IKEA želi svim zainteresiranima predstaviti što je to IKEA demokratski dizajn i kako on doprinosi ostvarenju vizije i poslovne ideje tvrtke IKEA.
Prijave za sudjelovanje na predavanju otvorene su za sve građane na ikea.hr.
 
Komentari
+2
 
mikica61
  • 24.1.2015 17:49:49
  • Bodova: 125686
  • Prijavi
Prelistala sam Ikein katalog.Sviđaju mi se stvari koje prodaju.Ove godine nemam u planu ništa od namještaja kupovati.Malo mi je komplicirano otići u njihov prodajni centar u Rugvicu.