Dani soba & Night shopping sa stilistom

Dani soba & Night shopping sa stilistom

...tijekom mjeseca studenog u SOLIDUM interijer centru

U Solidum interijer centar nastavljaju i tijekom studenog s programom „Tri vesela mjeseca u Solidumu“, u sklopu kojeg će se u studenome održavati Dani soba s popustima na navedeni asortiman u iznosu od 5 do 50% i s nagradnom igrom s dnevnim boravkom kao glavnom nagradom, a za koju će dobitnik biti izvučen krajem studenog.

Shodno tome, u subotu 05.11.2011. Solidum centar organizira Night shopping sa stilistom, pa će tom prigodom svi zainteresirani kupci imati priliku provesti večer s arhitektom stilistom koji će  ih stručno savjetovati o optimalnom odabiru namještaja za njihov dom i pomoći im u odabiru adekvatne opreme za njihov vlastiti dom.

Tijekom subotnjeg Night Shoppinga sa stilistom vrata Solidum centra ostaju otvorena sve do ponoći, umjesto do uobičajenih 20 sati, a sve posjetitelje u kasni noćni sat Centar časti i čašom šampanjca.

Istovremeno, uz Night shopping stilistom u Solidum centru održavaju se tijekom dana i Dani arhitekata i dizajnera. Taj je događaj u Solidum centru postao već tradicionalno jednomjesečno okupljanje arhitekata, dizajnera i posjetitelja, koje se održava svake prve subote u mjesecu, a ponajviše zbog velike zainteresiranosti građana koji dolaze na savjetovanje s fotografijama i tlocrtima svojih životnih prostora, a na temelju kojih zatim zajedno sa stručnjacima planiraju, skiciraju ili predlažu najprihvatljivija i zadovoljavajuća rješenja.
 
Komentari
+2
 
reki
  • 6.11.2011 8:18:22
  • Bodova: 215
  • Prijavi
trenutno nažalost nemam love za namještaj..kriza je...
lovely
  • 3.11.2011 17:58:55
  • Bodova: 19935
  • Prijavi
Solidum? 50%? Hm .. Znači sjedeća garnitura nebu četrdeset nego dvadeset tisućica kuna lol