Božić je već stigao u H&M Home: Ove dekoracije želimo u svom domu

Božić je već stigao u H&M Home:  Ove dekoracije želimo u svom domu© H&M Home

U ponudu popularnog švedskog brenda stigle su prve božićne dekoracije koje će savršeno upotpuniti blagdansku cozy atmosferu

Iako se tek nalazimo na sredini listopada, prve božićne kolekcije već su počele pristizati  u ponudu brendova za uređenje doma i tako nam najavile radosnu blagdansku sezonu.
 
Usred ovih teških vremena kratki bijeg od realnosti nam je svima prijeko potreban, a trenuci provedeni u toplini doma s najmilijima su nam najbitniji. Božićni praznici donose nam sve to, a da bi takvi trenuci bili još čarobniji i ljepši, tu su upečatljivi dodaci za dom koji će upotpuniti blagdansku atmosferu i pomoći da kreiramo toplu i cozy atmosferu.


H&M Home
 
H&M Home prije nekoliko je dana otvorio svoj blagdanski shop u online trgovini, a u kojemu ćeš pronaći pregršt prekrasnih dekorativnih dodataka za dom, od raznih ukrasa i dekoracija za bor do veselih lampica, ukrasnih jastučnica, toplih dekica i drugih detalja.
 
Želiš li se već sada pripremiti za nadolazeće blagdansko razdoblje, obavezno zaviri u H&M-ov webshop. Mi smo svoje favorite već izabrale, a donosimo ih u nastavku.
 
Foto: H&M Home

Drveni svijećnjak, 98 kn

1/20
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 14.10.2020 18:31:45
  • Bodova: 55086
  • Prijavi
Božić je već stigao,kako lijepo.Božićna čizmica mi je lijepa.