Blagdani su sve bliže: Stigla je božićna kolekcija u koju smo se odmah zaljubile

Blagdani su sve bliže: Stigla je božićna kolekcija u koju smo se odmah zaljubile© IKEA

Kolekcija IKEA VINTER 2020 donosi pregršt zanimljivih blagdanskih dekoracija i upečatljivih detalja za uređenje doma, a sve u tipičnim prazničnim bojama poput crvene, zelene i zlatne

I dok uživamo u jesenskim bojama, okusima i mirisima, popularni brendovi za uređenje doma već su počeli s pripremama za nadolazeće blagdane, a u brojne su trgovine već stigle i prve božićne kolekcije. IKEA je glavna shopping destinacija većine nas kad je riječ o uređenju interijera, a i ove nas je godine iznenadila svojom magičnom blagdanskom kolekcijom koja je već stigla u robnu kuću u Zagrebu.

 
VINTER 2020 donosi nam pregršt zanimljivih blagdanskih dekoracija i upečatljivih detalja za uređenje doma, a sve u tipičnim prazničnim bojama poput crvene, zelene i zlatne. S obzirom na to da je riječ o švedskom brendu, kreiranje tople i cozy blagdanske atmosfere je prioritet, a boravak u  domu okružen najmilijima sada nam je važniji nego ikad.

 
Osim božićnih dekoracija i detalja, u ovoj ćeš kolekciji pronaći i predivne dekorativne jastučnice, mekane dekice te stolno posuđe s blagdanskim motivima, a sve to u kombinaciji s prepoznatljivim skandinavskim dizajnom izgleda zaista neodoljivo.
 


 
Vizuali same kolekcije izgledaju uistinu magično, a svi proizvodi su dostupni u robnoj kući te u Ikeinoj online trgovini. U nastavku smo izdvojile i nekoliko naših favorita iz kolekcije.
 
Foto: IKEA

Zidni ukras, bor/crna, 59 kn

1/15
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 15.10.2020 15:30:05
  • Bodova: 23795
  • Prijavi
Tako je sve predivno , odmah poželim da blagdani što prije stignu.