8 velikih trendova koji nas ove godine očekuju u svijetu interijera

8 velikih trendova koji nas ove godine očekuju u svijetu interijera© Unsplash

Sada je odlično razdoblje da malo preurediš svoj dom u skladu s novim trendovima

Početak nove godine odlična je prilika da malo obnoviš i osvježiš svoj dom, bilo da je riječ o novoj boji zidova, novom namještaju ili pak samo promjeni određenih detalja.
 
Prije nego se posvetiš preuređenju, razmisli o stilu koji preferiraš, ali i o trendovima koji trenutno prevladavaju u svijetu interijera. Naime, nova sezona donijela nam je neke posve nove trendove kad je riječ o uređenju interijera, a neke od onih najvećih koji će prevladavati u godini koja je pred nama donosimo u nastavku.
 
 
Foto: Instagram, Unsplash
 
Klasična plava

Pantone je kao boju godinu proglasio upravo klasičnu plavu pa je ta nijansa zavladala u svim segmentima, od mode do interijera. Detalji u plavoj boji u svaki će dom unijeti dozu elegancije i sofisticiranosti, a djeluje vrlo smirujuće i duboko. Daje odličan kontrast i jednako će se dobro uklopiti u tradicionalno i moderno uređene domove.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli HouseofGreenDreams (@houseofgreendreams_)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli My House Journal (@myhousejournal)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Laminate Floor World (@laminatefloorworld)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ???????????? ?? (@redfoxhome)

1/8
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
anna-herman
  • 26.1.2020 12:43:26
  • Bodova: 56299
  • Prijavi
Plava mi je prekrasna boja, ali u interijerima bih je dozirala zaista minimalno, inače mi baš "preuzme" neku mračnu atmosferu. Ima tu smjerova koji odolijevaju vremenu, koji i nisu trendovski, a najsmješnije od svega je što me mnogi detalji prikazani na fotografijama podsjećaju na uređenja u mnogim kućama kasnih osamdesetih (npr. cvjetne tapete, dakako, u još gorim uzoracima nego danas :), zatim ovi taburei, police i košare za rublje od ratana i sličnih materijala. Moja mama je, npr. imala sve navedeno, kao i sve susjede u naselju, haha... Ali ima i simpatičnih stvari. Nađe se. :)
vmarina
  • 26.1.2020 11:34:07
  • Bodova: 50939
  • Prijavi
Sviđaju mi se samostojeće kade.