7 jednostavnih trikova uz koje će tvoj dom uvijek izgledati uredno i čisto

7 jednostavnih trikova uz koje će tvoj dom uvijek izgledati uredno i čisto© Unsplash

Jednostavni, brzinski i vrlo praktični savjeti i navike koje svatko može usvojiti

Čist i pospremljen dom svima nam je bitan, no danas nam zbog mnoštvo obaveza i ubrzanog životnog tempa baš i ne preostaje puno vremena za kućanske poslove.
 
Većina nas često odgađa  čišćenje i pospremanje za vikend pa onda i taj vikend nekako prebrzo prođe te, umjesto da se odmaramo, imamo za obaviti stotinu stvari po kući. Ako ti je takva situacija poznata te želiš naučiti kako se bolje organizirati kad je pospremanje doma u pitanju, imamo za tebe nekoliko odličnih trikova i stilskih savjeta uz koje će ti dom gotovo uvijek izgledati čisto i uredno.
 
Savjete donosimo u nastavku.

Foto: Unsplash

Posloženi ručnici u kupaonici

Jedan od najboljih stilskih trikova za lijepu i urednu kupaonicu vezani su uz ručnike. Umjesto da ti ručnici budu pobacani i zgužvani po cijeloj kupaonici, potrudi se da imaju svoje mjesto i da su uvijek lijepo složeni. Na taj će način kupaonica uvijek biti uredna. Kad je u pitanju prljavi veš, drži ga u košari.

 
 
1/7
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
kuota
  • 13.7.2019 22:07:43
  • Bodova: 21110
  • Prijavi
Naravno da se podrazumijeva sve držati na mjestu i imati lijepo posloženo, no kao što piše oprezna treba i prati, brisati, ribati da bi sve bilo lijepo, čisto i uredno.
oprezna
  • 13.7.2019 17:45:28
  • Bodova: 146589
  • Prijavi
Nisam baš uvjerena da bi primjenom ovih trikova moj stan bio čist i uredan ... Niti brišu prašinu , niti peru prozore a još manje glancaju parkete ...Slaganje ručnika , jastuka , pladnjevi ... ?Nema do krpe , metle i deset prstiju , ovo je samo "kamuflaža" ;))