7 jednostavnih načina uz koje će ti dom izgledati kao s Pinteresta

7 jednostavnih načina uz koje će ti dom izgledati kao s Pinteresta© Unsplash

Odlični trikovi i savjeti za uređenje doma

Iako nam se ponekad možda čini kao da nikad nećemo imati stan poput onih kojima se divimo na Pinterestu i ostalim društvenim mrežama, ta cjelokupna estetika i ne mora biti toliko nedostižna.
 
Bez obzira na to živiš li u vlastitom stambenom prostoru ili pak u najmu, velikoj ili maloj kući/stanu, postoje određeni trikovi i savjeti koji će ti omogućiti da ti dom izgleda lijepo i posloženo, baš poput onih kojima se diviš na Pinterestu. I bez brige, to te neće odvesti u debeli minus na računu, a sve što ti je potrebno je samo malo truda, volje i kreativnosti.
 
Odlične trikove za uređenje doma donosimo u nastavku.

Foto: Instagram, Unsplash
 
 
Stiliziraj police

Uređenje i stiliziranje otvorenih polica može uljepšati svaki prostor, no tome je potrebno posvetiti određeno vrijeme te pronaći raspored dekoracija i stvari koje će ti najviše odgovarati. Bez obzira na to da li skupljaš suvenire s putovanja ili pak si više minimalist, uređenje polica je odličan način da izraziš svoju estetiku, bez da ti dom izgleda neuredno. Stvari i dekoracije na policama možeš mijenjati ovisno o sezoni i raspoloženju. Inspiraciju potraži na Instagramu i Pinteresu ili pak Youtube kanalima poznatih blogerica. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli KATE LA VIE // Kate Spiers (@klvhome)

1/7
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 15.6.2019 15:10:42
  • Bodova: 22386
  • Prijavi
Meni je najbitnije da je puno svijetla i da je prozračno , i uredno. Stvarno ima lijepih ideja.