6 pogrešaka koje trebaš izbjegavati prilikom dekoriranja svog doma

6 pogrešaka koje trebaš izbjegavati prilikom dekoriranja svog doma© Unsplash

Trikovi koji će ti omogućiti da tvoj prostor postane lijep i udoban

Danas postoji uistinu mnogo stranica i profila na društvenim mrežama posvećenih dekoriranju i uređenju doma. Dovoljno je samo malo istražiti Pinterest i već imamo brdo ideja o tome kako bismo voljeli urediti svoj dom.
 
Internet i društvene mreže omogućili su nam sve na dlanu, no upravo zbog tako lako dostupnih informacija, možemo se osjetiti preopterećeno i zbunjeno. Prilikom uređenja interijera, postoji opasnost od upadanja u različite 'zamke', a neke od tih pogrešaka možda i sama radiš, iako toga nisi svjesna.

 
Male promjene mogu učiniti veliku razliku, a mi ti u nastavku otkrivamo 6 najčešćih pogrešaka koje treba izbjegavati kod uređenja vlastitog prostora.  
 

Foto: Unsplash, Instagram
 
 
 
Zanemaruješ udobnost

Pojedini komadi namještaja možda izgledaju vrlo stylish i elegantno, no nemoj zbog estetike zanemarivati udobnost koja bi ti trebala biti na prvom mjestu. Riječ je o prostoru u kojem živiš i gdje bi trebala kreirati svoju oazu za opuštanje stoga uvijek biraj onakav namještaj koji će se dobro uklopiti u tvoj dom, ali pritom neka bude i udoban i praktičan. Prilikom kupovine sjedeće garniture, kauča, fotelje i blagovaonskih stolica uvijek biraj kvalitetne komade koji su udobni i koji će trajati godinama.

 
 
1/6
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 8.9.2019 14:48:43
  • Bodova: 23795
  • Prijavi
Jako dobri savijeti.Ja baš imam problem sa prenatrpanosti , obožavam neke figurice , i gdje god koju vidim kupim i samo slažem. Teško mi se je bilo čega odreći , a svijesna sam da je previše. Rasvijeta mi je bitna , obožavam male lampe, isto ih imam bezbroj, ali ne ide drugačije.