5 načina kako unijeti hygge u svoj dom

5 načina kako unijeti hygge u svoj dom© Unsplash

U nekoliko koraka u svom domu kreiraj hygge atmosferu

Hygge odnosno danski koncept življenja postao je vrlo popularan svjetski trend, a zapravo govori o tome kako unutar svog doma kreirati udobnu i opuštajuću atmosferu. 

S obzirom na to da su Danci jedni od najsretnijih ljudi na svijetu, valja poslušati njihove savjete, a stvoriti hygge u vlastitom domu i nije tako teško. Hygge se zapravo temelji na uživanju u malim stvarima i ritualima koji užurbanu i sivu svakodnevicu čine ljepšom, osobito sad tijekom hladnijeg perioda u godini. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Megan | Home Decor & DIY (@theblushhome)


Neki od glavnih detalja i karakteristika su neutralne nijanse te detalji koji će u prostor unijeti toplinu, poput dekorativnih jastuka, mirisnih svijeća i dekica. Kod hyggea je zapravo naglasak na detaljima te sitnicama koje nas usrećuju te nam pružaju osjećaj ugode, a to se može odnositi na čitanje knjige uz šalicu vrućeg čaja, na gledanje omiljenih filmova, na uživanje u jesenskim slasticama, itd.

Želiš li ove jeseni unijeti malo hygge duha u svoj prostor, u nastavku ti otrkivamo nekoliko odličnih trikova koji će ti pritom pomoći. 


Foto: Unsplash, Instagram

Tople pletene dekice

Detalj bez kojega je gotovo nemoguće provesti jesenske dane su tople i mekane dekice, a kod skandinavskog stila uređenja vrlo su popularne pletene dekice koje će se odlično uklopiti u svaki prostor te unijeti dozu topline i hygge ugođaja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli PILLOWS by KAE (@kaekooshop)

1/5
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2