20 dekorativnih dodataka koji će osvježiti tvoju kuhinju

20 dekorativnih dodataka koji će osvježiti tvoju kuhinju

Lijepi interijeri su uvijek u modi, a kuhinja također može biti prostor kojeg ćeš lijepo urediti i osvježiti zanimljivim detaljima

U mnogim domovima upravo je kuhinja središnja prostora i mjesto u kojem se okuplja cijela obitelj. Osim što ju je vrlo važno održavati urednom i čistom, također je možemo i urediti i prilagoditi vlastitim potrebama kako bi provođenje vremena u kuhinji bilo što ljepše i ugodnije.
   
Lijepi interijeri su uvijek u modi, a kuhinja također može biti prostor kojeg ćeš lijepo urediti i osvježiti zanimljivim detaljima. Bez obzira na to hoće li to biti set novog posuđa koje ćeš izložiti na otvorenim policama, lijepi čajnik ili pak drvene daske, mnogo je detalja koji su istvoremeno korisni i vizualno privlačni.


Unsplash
 
Takve ćeš dekorativne kuhinjske dodatke pronaći u trgovinama za uređenje doma, ali i u ponudi brendova kao što su H&M Home te Zara Home.
 
Cijelu prostoriju uvijek će zaokružiti svježe cvijeće u vazi koju možeš držati na kuhinjskom otoku ili pak blagovaonskom stolu, a vrlo poželjni detalj unutar kuhinje su i biljke koje će unijeti svježinu.
 
Neke od najljepših dekorativnih dodataka kojima možeš u trenu osvježiti svoj kuhinjski prostor donosimo u fotogaleriji u nastavku.
 
Foto: Unsplash, H&M Home, Next, Zara Home, IKEA, Emmezeta

H&M Home - ukrasna košara, 75 kn

1/20
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2