15 dekorativnih vaza koje bismo vrlo rado vidjele u svom domu

15 dekorativnih vaza koje bismo vrlo rado vidjele u svom domu

Efektne vaze koje će unijeti dašak glamura u svaki prostor

Jedan od onih dekorativnih dodataka koji uljepšavaju svaki prostor su i vaze, koje više nemaju samo praktičnu svrhu za držanje cvijeća, već su sve češće dekor same po sebi.

Upravo odabirom lijepih i upečatljivih vaza u svoj dom možeš unijeti dozu luksuza i elegancije. Lijepi se primjerci vaza mogu pronaći u ponudi trgovina za uređenje doma, a osobito nas je svojom ponudom oduševio švedski brend H&M Home u čijim se kolekcija zaista mogu pronaći prekrasni detalji namijenjeni uređenju doma.

Cjenovno su pristupačne i odlično će ti poslužiti ako želiš u svoj dom unijeti malo promjena. Možeš ih držati na stolu u blagovaonici, dnevnoj sobi ili pak na regalu i policama kao dekorativni detalj. Dolaze u svim bojama, veličina i oblicima, a osobito su popularne staklene vaze te one ukrašene zlatnim detaljima.

Istražile smo ponudu trgovina za uređenje doma dostupnih i kod nas, a neke od najljepših vazica koje bismo vrlo rado vidjele u svom domu donosimo u fotogaleriji u nastavku.
 

Foto: H&M Home, Jysk, Emmezeta, Lesnina, Zara Home

 


Emmezeta, 129 kn

1/15
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
nkontesanera
  • 16.10.2019 7:34:51
  • Bodova: 3659
  • Prijavi
zar uistinu nema nekih ljepših modela vaza... ovo što predlažete je fakat odvratno... glava konja, pola ljudske glave itd. staviti kao ukras na policu???!!!