10 stylish dodataka koje želimo imati u svom domu

10 stylish dodataka koje želimo imati u svom domu

Lijepi interijeri uvijek su u modi pa smo odabrale nekoliko upečatljivih dekoracija za dom koje će obogatiti svačiji životni prostor

Dolazak proljeća i toplijih dana odlična je prilika da malo obnovimo i svoj dom te da životnom prostoru udahnemo svježu energiju. Za to nije potrebno u potpunosti renovirati cijeli prostor jer i promjena malih dodataka može učiniti veliku razliku.
 
Lijepi interijeri uvijek su u modi, a to znaju i poznate Instagram blogerica koje su svoje profile posvetile upravo interijerima i na čijim profilima redovito pronalazimo inspiraciju i za uređenje vlastitog doma.
 
U potrazi za upečatljivim dekoracijama i dodacima za dom, osim u ponudu trgovina za uređenje doma, često volimo zaviriti i u kolekcije brendova kao što su H&M Home te Zara Home čija je ponuda zaista impresivna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eleni (@studioparadissi)


Iz sezone u sezonu, brendovi nam nude još bolje i ljepše dodatke za dom po pristupačnim cijenama pa im je zaista teško odoljeti. Možeš promijeniti jastučnice u dnevnom boravku, zavjese, tegle ili pak kupiti jednu upečatljivu vazu koja će unijeti dozu proljetnog šarma u cijeli tvoj prostor.
 
Trenutno u interijerima prevlada trend prirodnog pa su u skladu s time vrlo poželjni dodaci od prirodnih materijala kao što su juta, ratan i bambus, a vrlo su popularni zemljani tonovi i nježne proljetne boje.
 
Ponuda u trgovinama uistinu je raznolika i bogata pa ćeš sigurno pronaći nešto zanimljivo što će se savršeno uklopiti u tvoj životni prostor. Mi svoje favorite već imamo, a donosimo ih u fotogaleriji u nastavku.
 
 
Foto: Instagram, H&M Home, Zara Home, Selectedd.hr, Ikea

Barušunasta jastučnica - 150 kn


H&M Home
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2