10 pametnih i kreativnih ideja za uređenje male kuhinje iz snova

10 pametnih i kreativnih ideja za uređenje male kuhinje iz snova© Instagram

Pronađi inspiraciju za 'makeover' vlastite kuhinje

Gotovo svi sanjaju o prostranoj kuhinji s visokim stropovima i puno prirodne svjetlosti koja se probija kroz masivne prozore. Međutim, u stvarnosti, većina nas završi s malim i često neobično oblikovanim kuhinjama. Ali to ne mora biti loša stvar.
Zapravo, s pravim rješenjima za mali prostor i elegantnim dizajnerskim idejama, zapravo nije važno koja je veličina tvog prostora. Uostalom, male kuhinje praktički su stvorene za preuređivanje, a uz toliko dostupnih jedinstvenih dizajnerskih ideja, nećeš imati nedostatak inspiracije za 'makeover' ovog, jednog od najvažnijih prostora u svakom domu. 

Pročešljale smo Instagram u potrazi za pametnim, jedinstvenim i elegantnim idejama za uređenje male kuhinje i izdvojile one najljepše primjere koji ti mogu poslužiti kao inspiracija kako se više nikada ne bi osjećala klaustrofobično u svojoj kuhinji - obećavamo da će ti ovi trikovi pomoći da pametno iskoristiš svoj prostor i svu svoju kreativnu energiju uliješ u uređenje male kuhinje iz snova.
 
Moderni mornarski štih

Melissa Michaels je za svoj ljupki dom zadržala onu temelnu ideju svoje kuhinje, ali ostatak je srušila. Pretvaranje male kuhinje u kuhinju otvorenog plana odmah je proširilo mali prostor. Ne znamo što nam je ljepše: veliki prozor, vintage elementi ili drvene daske na zidu koje podsjećaju na palubu.
 
 
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 29.5.2020 12:11:27
  • Bodova: 55055
  • Prijavi
Ova zadnja roza mi je preslatka.Ona jednostavna,ali jedinstvena mi se sviđa isto,i ona iza nje.