Uradi sama: Ovi profili na Instagramu najbolje su mjesto za DIY inspraciju

Uradi sama: Ovi profili na Instagramu najbolje su mjesto za DIY inspraciju© Instagram

Neovisno o tome zanima li te uređenje doma ili korisni trikovi za lakšu svakodnevicu - u moru DIY blogova pronašle smo ponešto za svakoga

DIY Instagram trenutno je jedno od najsretnijih mjesta na internetu. Uostalom, ovih dana, svima na je potrebna 'ja to mogu' perspektiva, a profili puni zanatskih ideja nadahnjuju nas i potiču na nove hobije i projekte Osim što mogu biti izvor beskonačne inspiracije, ali i vodstva koje nam je ponekad prijeko potrebno, DIY profili mogu te naučiti brojne trikove, ali i dati vrijedne savjete. 

Bilo da si ljubiteljica 'uradi sam' koncepta, trebaš ideju za novi kreativni projekt ili ti je jednostavno dosadno kod kuće - pronašle smo neke od najboljih DIY profila na Instagramu u koje ćeš se odmah zaljubiti i koji će ti redovito pružiti dnevnu dozu inspiracije.
 
@psimadethis

Erica Domesek osnovala je svoj, sada već iznimno popularan, DIY brend još 2009. godine. Zbog raznih lifestyle savjeta, trikova i ideja, zanimljiva je širokoj publici, a čak i prodaje 'uradi sam' setove za početnike. 

Baci pogled na njezin Instagram i potraži niz DIY projekata, od kozmetičkih proizvoda i mode do uređenja doma.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli P.S.- I made this... (@psimadethis)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli P.S.- I made this... (@psimadethis)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli P.S.- I made this... (@psimadethis)

1/7
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2