Unesi jesenski duh u dom s ovim zabavnim 'uradi sama' ukrasima

Unesi jesenski duh u dom s ovim zabavnim 'uradi sama' ukrasima© Instagram

Upotrijebi maštu i kreativnost i pomoću ovih nekoliko ideja stvori pravi jesenski ugođaj

Prave ljubiteljice jeseni napokon su došle na svoje. Temperature su pale, priroda je promijenila boje iz jarko zelene u sve nijanse crvene, narančaste i žute, a mi sve više vremena provodimo u domu. Kako bi jesen u domu bila zanimljiva, pronašle smo nekoliko 'uradi sama' projekata koji će te zabaviti satima. 
  

Osim što ćeš se zabaviti dok ih budeš izrađivala, ovi će ukrasi odlično upotpuniti tvoj dom. Napravi unikatnu posudicu za nakit u obliku lista koja će izgledati odlično na noćnom ormariću ili vjenčić od čupavih kuglica koji ćeš smjestiti iznad prozora ili kauča. Nauči kako od nekoliko listića, kolutova sušene naranče i malo žice možeš stvoriti prirodni vijenac za vrata i tako svima pokazati svoju ljubav prema najšarenijoj sezoni. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by • Faye • (@acton.life.and.home) on


U ovim projektima mogu ti pomoći i oni najmlađi, a bit će i odlična aktivnost za druženje s prijateljicama uz čašu vina ili toplog džina. Neka te kiša i tmurno vrijeme ne zaustave u zabavi koju donosi jesen. 
 
Čupave kuglice

Najbolji način kako decentno unijeti jesenske boje u dom je pomoću girlande. Napravi ju sama ovim jednostavnim 'uradi sama' projektom za koji ti je potrebno nekoliko različitih boja vune i škare. Kada napraviš čupave kuglice samo ih naniži na komad vrpce i objesi iznad prozora, kauča ili kreveta. 

1/5
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
dorryy00
  • 7.10.2020 18:59:27
  • Bodova: 28211
  • Prijavi
Fora