Kreativna radionica: Izradi svoj adventski vijenac

Kreativna radionica: Izradi svoj adventski vijenac© Unsplash

Ako si i ti jedna od onih koja svoj dom ukrašava božićnim ukrasima već krajem studenoga, onda nikako ne smiješ propustiti novu kreativnu radionicu

Radionica se održava u školi za dizajn interijera Mirjane Mikulec, Žerjavićeva 19 u Zagrebu. Ovoga puta, riječ  je o radionici izrade adventskih vijenaca za stol pod stručnim vodstvom Goge Kičin iz cvjećarnice La Marco, dobro poznate zagrebačke cvjećarke čije ste predivne cvjetne kreacije zasigurno primijetili. O njezinim kreacijama pisali su i mnogi domaći mediji, a sada imate priliku naučiti nešto novo od ove iskusne majstorice i sami napraviti adventski vijenac koji koji će krasiti vaš dom za vrijeme najljepšeg doba u godini. Uz topli čaj, miris cimeta i klinčića, dobru atmosferu i lijepe dekoracije imat ćete priliku biti kreativni i savladati novu vještinu.
 
Svaka polaznica, ili polaznik, svoj rad nosi kući, a radionica je namijenjena svima tako da vam ne trebaju nikakva predznanja. Želite se li se prijaviti, sve informacije su dostupne na LINKU.

Svi vole radionice!

Ovo je druga u nizu radionica koja se održava u prostorima škole za dizajn interijera Mirjane Mikulec. Već ovog vikenda kreće popularna radionica Osnove keramike by Tea Radić koja se rasprodala u rekordnom roku - i to u dva termina. Akademska kiparica koja stoji iza brenda Terra Ceramica, tako otvara sezonu kreativnosti za nadolazeće blagdansko razdoblje jer će polaznici šalice ili zdjelice koje naprave, moći ponijeti kući kao poklon.

U pripremi su i druge kreativne radionice, a sve informacije možete popratiti na webu škole kao i na društvenim mrežama Facebook  i Instagram
 
 
Komentari
+2
 
irija
  • 16.11.2019 13:59:34
  • Bodova: 50217
  • Prijavi
Baš lijepo išla bi,ali je cijena previsoka.