Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

DIY: Slatki vijenac za vrata

DIY: Slatki vijenac za vrata

Ususret Božiću dajte svom domu i malo osobnog štiha

Advent je pred vratima, a blagdansko raspoloženje počelo je na veliko. Trgovački centri puni su božićnih dekoracija, igračaka i stvarčica kojima možete upotpuniti svoj dom kako bi se u njemu što više osjetio duh Božića. Međutim, ako imate imalo smisla i mašte - uzmite vremena i napravite kod kuće, u domaćoj radinosti, dekoraciju koja će krasiti vaš dom u ovo predblagdansko i blagdansko vrijeme. Donosimo vam ideju za vijenac za vrata - decentan, jednostavan i nimalo težak za napraviti. Ideju možete upotpuniti i nečim svojim, dati mu štih koji vama odgovara. Consumercrafts.com je blog na kojem možete pronaći mnoštvo ideja za dekoraciju doma, party, ideje za djecu i slično. 


Pripremite stvari koje vam trebaju za izradu vijenca: grane bora - plastične ili prava (po želji), podloga - krug vijenca na koji ćete stavljati grane kako bi ga skroz upotpunili. 
 
Ako želite dobiti efekt snježnog vijenca, sve grane pošpricajte sprejem u bijeloj boji (ili zlatnoj - po želji).

Rustikalni štih vijencu dati će mašne u zemljanim bojama, a ukoliko preferirate druge boje slobodno stavite crvene, plave, zelene...
 

 
Da vijenac bude upotpunjen obogatite ga božićnim ukrasima, kuglicama - malo, jednostavno, a efektno!
 
 
Komentari
+2
 
pampkin
  • 1.12.2017 21:17:50
  • Bodova: 2469
  • Prijavi
nisam nikad vidjela za kupiti podlogu ovakvu rešetkastu, ima netko ideju gdje toga ima?
malikekoserk1
  • 1.12.2017 15:14:37
  • Bodova: 14793
  • Prijavi
Stvarno je predivan i ne izgleda komplicirano , možda pokušam.