Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

ZeGeVege festival održivog življenja!

ZeGeVege festival održivog življenja!

Prijatelji životinja najavljuju još veći, zanimljiviji, pun novosti, jedinstven hrvatski festival

U petak, 6. rujna 2013. u 9 sati, počinje šesti po redu ZeGeVege festival održivog življenja!
 
ZeGeVege festival održat će se u sklopu međunarodnoga projekta Veganmanija koji, nakon Linza, Graza, Winterthura, Münchena, Beča, Klangenfurta, Iserlohna i Innsbrucka, napokon dolazi i u Zagreb.
 
70 domaćih i inozemnih zanimljivih izlagača zdrave hrane, ekoloških proizvoda i kozmetike koja nije testirana na životinjama predstavit će se na ovogodišnjem dvodnevnom ZeGeVege festivalu koji će se održati u petak, 6. rujna 2013. (9-21 sat) i u subotu, 7. rujna 2013. (9-17 sati).
 
Brojni glazbenici, plesne skupine i performeri koji podržavaju održiv način življenja te zaštitu i prava životinja izmjenjivat će se tijekom oba dana ZeGeVege festivala na pozornici i čitavome Trgu bana Jelačića na kojem se održava Festival.
 
Restorani s prigodnom veganskom ponudom, besplatni kozmetički i frizerski tretmani, razne degustacije i promotivne prodaje, radionice kuhanja, predavanja, plesne škole, dječji kutak s radionicom za najmlađe, projekcije kratkih dokumentarnih filmova, nagradna igra, tombola i slično dovoljno su jamstvo svim posjetiteljima da će im 6. ZeGeVege festival ponuditi dobru zabavu i dvodnevno druženje s brojnim izlagačima i izvođačima iz Hrvatske i inozemstva, na ove godine čak 60 štandova i tijekom 20-satnog glazbeno-scenskoga programa na glavnome trgu.
 
Ovaj jedinstven festival u Hrvatskoj, na kojem se izlažu i promoviraju isključivo proizvodi biljnog podrijetla i proizvodi prijateljski prema okolišu, i ove godine otvorit će gradonačelnik Milan Bandić, a potporu ZeGeVege festivalu, uz predsjednika Republike Hrvatske Ivu Josipovića, dali su Gradski ured za poljoprivredu i šumarstvo, Gradski ured za zdravstvo i branitelje, Gradski ured za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj, Ministarstvo poljoprivrede i Turistička zajednica grada Zagreba.
 
Više od 30.000 posjetitelja, 24 izvođača i 60 izlagača te odlična atmosfera s prošlogodišnjeg ZeGeVege festivala jamstvo su i preporuka da se posjeti 6. ZeGeVege festival.
 
Ova međunarodna manifestacija zanimljiva je, zabavna i edukativna te značajna u promicanju održivog načina življenja, odnosno dobrobiti ljudi, okoliša i životinja. Organizacija ZeGeVege festivala je neprofitnog karaktera.
 
Prijatelji životinja pozivaju predstavnike svih medija da svojim objavama i medijskim pokroviteljstvom podrže ZeGeVege festival.
 
Više informacija nalazi se na www.prijatelji-zivotinja.hr, www.zegevege.com i www.facebook.com/ZeGeVegeFestival.
 
Komentari
+2
 
cimetimed
  • 15.8.2013 16:47:21
  • Bodova: 44551
  • Prijavi
ode u favorite <3