Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Počeo sedmi po redu ZeGeVeGe festival održivog življenja

Počeo sedmi po redu ZeGeVeGe festival održivog življenja

Zvijezda d.d. nudi posjetiteljima proizvode nositelje V oznake

Danas je u Zagrebu na Trgu bana J. Jelačića počeo sedmi po redu ZeGeVeGe festival održivog življenja. Ovaj vrijedan festival nudi svojim posjetiteljima široku paletu proizvoda, nositelja V oznake kojim se potvrđuje da proizvod nije životinjskog podrijetla i da nije testiran na životinjama. Zvijezda d.d. se i ove godine predstavlja široj javnosti sa svojim proizvodima koji su također nositelji V oznake, a radi se o Omegol uljima, sojinom ulju i Omegol majonezi.

Festival ZeGeVeGe je organiziran od strane Prijatelja životinja i trajat će do subote do popodnevnih sati. Festival je posvećen zdravom i održivom življenju te dobrobiti ljudi, okoliša i životinja. Pozitivnog i vedrog ozračja, ZeGeVege prepoznatljiv je po tome što se na njemu izlažu i promoviraju isključivo proizvodi biljnog podrijetla, proizvodi koji nisu testirani na životinjama i proizvodi prijateljski prema okolišu.

Na festivalu se okupilo više od 80 izlagača, a posjetitelji su imali priliku kušati široki asortiman proizvoda biljnog podrijetla kao i zanimljivo vegansko pivo. Također, posjetitelji su uživali i u organiziranim, radionicama kuhanja, tomboli s mnoštvom atraktivnih nagrada, predavanjima ili štandu s eko voćnim sokovima. Za svakog ponešto, na festivalu su posjetitelji mogli kupiti i hranu za pse i mačke ili uživati u besplatnim kozmetičkim tretmanima, degustacijama, ekološkim inovacijama, a tu je bio i dječji kutak.
Više o ovom vrijednom festivalu, može se pročitati na službenim stranicama www.zegevege.com ili na stranicama organizatora www.prijatelji-zivotinja.hr.
 
Komentari
+2
 
xy123
  • 6.9.2014 11:56:49
  • Bodova: 60244
  • Prijavi
voljela bi da sam u Zg :)