Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Imaš osjećaj da dan traje samo osam sati? Evo kako ga možeš maksimalno iskoristiti!

Imaš osjećaj da dan traje samo osam sati? Evo kako ga možeš maksimalno iskoristiti!© Pexels

Često imaš osjećaj da te svakodnevne obaveze pritišću sa svih strana i unatoč tvojoj velikoj volji, doista ne uspijevaš sve napraviti onako kako si zamislila da trebaš?

Prilikom današnjeg modernog načina života koji je prožet stresom i prevelikom dozom obaveza, jednostavno je nemoguće sve zadatke ugurati na „to do“ listu za jedan dan. Ključ leži u pravilnom rasporedu svih tvojih zadataka, a to zaista ne mora biti teško.

moderna žena, osobito ona koja je ostvarena i na profesionalnom i privatnom planu, te koja skrbi za svoju obitelj nosi vrlo velik teret na svojim leđima i zato joj na kraju svakog dana ne ostaje previše vremena za sebe. Misliš li da nemaš izbora i ako ti se teško nositi sa svim obavezama i izazovima koji svaki novi dan nosi, stani na loptu i pogledaj naše savjete.

POSTAVI CILJEVE
Uzmi svoj najdraži rokovnik i zapiši sve ciljeve koji su ti u mislima. Sve ono što želiš postići, zabilježi, tako da usput možeš pratiti i koliko ti je trebalo da ostvariš sve svoje snove i zamisli.

OSTVARI SVOJU IDEALNU JUTARNJU RUTINU
Jutarnja rutina pomaže da se brže razbudiš, osvijestiš sve što si poželjela tog dana i da mirno napraviš dobar plan. Ne brini ako sve neće ići po planu, ponekad i malo skretanje s puta pomaže da se probudiš i budeš produktivnija.

FOKUSIRAJ SE NA JEDNU STVAR, ŠTO MANJE MULTITASKINGA
Postavi svoje prioritete. Jednostavno je nemoguće ostvariti puno toga odjednom. Zaboravi na multitasking cijeli dan jer je tako i krajnji rezultat manje kvalitetan. Fokusiraj se na to što radiš i radi to sa srcem.
 

MISLI VIŠE NA SEBE
Ako ćeš neprestano nekome udovoljavati, jednostavno nećeš imati vremena za sebe i ono što tebe ispunjava i zadovoljava. Nauči ponekad reći ne.

UDALJI SE OD EKRANA ZA VRIJEME PAUZE
Kada odlučiš uzeti pauzu od posla, ne gubi vrijeme na nebitne stvari. Udalji se od mobitela i televizije i svih ekrana koji umaraju tvoje oči i um. Pribjegni nečemu što ti čini zadovoljstvo i što te smiruje, bilo to meditacija, neka vrsta tjelesne aktivnosti ili nešto treće.
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 27.2.2019 14:56:08
  • Bodova: 14159
  • Prijavi
Hvale vrijedni savijeti , trebalo bi ih sve prakticirati , mislim da bi bilo kud i kamo sve lakše.
vmarina
  • 27.2.2019 8:27:29
  • Bodova: 46153
  • Prijavi
Nauči ponekad reći ne.