Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

I kebab na ZeGeVege festivalu!

I kebab na ZeGeVege festivalu!

Bogat program i obilje zanimljivosti na dvodnevnom hrvatskom festivalu održivog življenja

 6. i 7.9.2013. na Trgu bana Jelačića: više od 70 izlagača, 30 izvođača, tombola s mnoštvom nagrada, restorani s hempburgerima i kebabom, besplatna šminkanja i frizure, degustacije, predavanja i radionice...
 
U petak, 6. rujna 2013. od 9 do 21 sat i u subotu, 7. rujna 2013. od 9 do 17 sati, na Trgu bana Jelačića u Zagrebu održat će se 6. ZeGeVege festival održivog življenja, u sklopu poznatog međunarodnog festivala Veganmanija. ZeGeVege festival, poznat po svojem vedrom i pozitivnom ozračju, otvorit će u petak, 6. rujna 2013. u 10 sati, kratkim pozdravnim govorom gradonačelnik Milan Bandić.
 
Ovaj jedinstven festival u Hrvatskoj cijenjen je i prepoznatljiv po tome što se na njemu izlažu i promoviraju isključivo proizvodi biljnog podrijetla, proizvodi koji nisu testirani na životinjama i proizvodi prijateljski prema okolišu, a posvećen je zdravom i održivom življenju te dobrobiti ljudi, okoliša i životinja.
 
Ovogodišnji ZeGeVege festival rekordan je jer će se na njemu predstaviti više od 70 izlagača zdrave hrane, ekoloških proizvoda i kozmetike koja nije testirana na životinjama. Bit će prisutni i inozemni izlagači, nositelji V-oznake, razne udruge te humanitarne i ekološke inicijative. Obroke od namirnica biljnog podrijetla nudit će dva restorana, a treba istaknuti ukusne burgere od konoplje i primamljiv veganski kebab njemačkog izlagača. Novost je i dodatni program iza pozornice koji će se sastojati od radionica kuhanja, prezentacija, kratkih predavanja, video projekcija i sličnih edukativnih sadržaja.
 
Posjetiteljima će biti posebno zanimljiva tombola s mnoštvom vrijednih i atraktivnih nagrada, štand s eko voćnim sokovima i veganskim pivom, a podijelit će se i 20.000 edukativnih brošura. U ponudi ZeGeVege festivala bit će i biljna hrana za pse i mačke, besplatni kozmetički tretmani, brojne degustacije, ekološke inovacije, dječji kutak s eko programom i druge zanimljivosti.
 
Za veseo i raznovrstan program na pozornici pobrinut će se više od 30 izvođača najrazličitijih glazbenih stilova, plesnih točaka i radionica, od Kikića, Dine Jelusića preko Bojana Jambrošića, Carle Belovari, grupe Radio Luksemburg do Picksiebnera, IFEEL-a, Kandžije, plesne grupe Atomic Dance Factory i mnogih drugih.
 
Prijatelji životinja pozivaju sve da ne propuste odličnu ZeGeVege atmosferu te da, uz raznovrsnu ponudu na štandovima i tijekom 20-satnog glazbeno-scenskoga programa, dobiju korisne informacije o održivom načinu življenja i usput se dobro zabave.
 
Potporu ovogodišnjem ZeGeVege festivalu dali su predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, Ministarstvo poljoprivrede, Gradski ured za poljoprivredu i šumarstvo, Gradski ured za zdravstvo i branitelje, Gradski ured za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj i Turistička zajednica grada Zagreba.
 
Više informacija i program ZeGeVege festivala mogu se naći na www.prijatelji-zivotinja.hr i www.zegevege.com te na Facebook stranici ZeGeVege Festival.
 
 
 
Komentari
+2
 
mikra
  • 5.9.2013 12:24:05
  • Bodova: 7906
  • Prijavi
Burgeri od konoplje ha ha kebab od čega???
cimetimed
  • 5.9.2013 11:46:36
  • Bodova: 44531
  • Prijavi
ove godine stvarno idem