bio&bio u međunarodnom projektu Earth Day Groceries

bio&bio u međunarodnom projektu  Earth Day Groceries

Dan planeta Zemlje u bio&bio trgovinama

EARTH DAY GROCERIES PROJECT, jedna je od najstarijih ekoloških internet inicijativa koja putem suradnje i edukacije škola i trgovačkih subjekata kao što su trgovine i supermarketi nastoji utjecati na širenje ekološke svijesti potrošača. Ovoj međunarodnoj inicijativi ove su se godine aktivno priključile bio&bio trgovine, budući da je jedna od njihovih važnih misija upravo zaštita okoliša. Na taj su se način i ove godine aktivno uključili u proslavu Dana Planeta zemlje s namjerom povećanja svijesti o važnosti čuvanja okoliša.
 
Ovoj globalnoj inicijativi pridružuju se projekti širom svijeta, a ove godine uključili su se, kao hrvatski predstavnici i jedna škola iz Slavonskog broda i bio&bio trgovine ekoproizvoda u suradnji s osnovnom školom Trnsko i dječjim vrtićem Remetinec. Učiteljica u osnovnoj školi Trnsko, gđa. Sanja Dam, izrazila je svoju, no i želju učenika da ovaj Dan planeta Zemlje obilježe suradnjom s pravom eko trgovinom koja promovira ekološke principe i u bio&bio trgovinama su prepoznali svog ekopartnera.
 
Djeca iz spomenute škole i vrtića dobila su zadatak na bio&bio papirnate vrećice nacrtati ili napisati ekološke poruke.Čak 300-tinjak djece uložilo je veliki trud i pokazalo veliko znanje o ekologiji i zaštiti okoliša, a osim crteža, izražavali su se i u stihovima te lijepim motivirajućim porukama. Evo par radova:

  
 Dea (8 g.)                                  Tin (10 g.)

 
Ovoga petka, 22.04 na Dan planeta Zemlje, bio&bio trgovina Arena Centru kupcima će pakirati namirnice u oslikane dječje bio&bio vrećice koje su prava mala remek djela stoga pozivamo sve zainteresirane da upravo kupnjom u bio&bio trgovinama obilježe Dan planeta Zemlje, pogledaju mini izložbu dječjih crteža u izlozima te odabirom ekoloških proizvoda pridonesu zaštiti okoliša.
 
Komentari
+2