Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Promjena ovih malih svakodnevnih navika može učiniti tvoj život lakšim i kvalitetnijim

Promjena ovih malih svakodnevnih navika može učiniti tvoj život lakšim i kvalitetnijim© www.profimedia.hr

Rutine nam nude ugodu i sigurnost, no one mogu biti i štetne

I najboljima od nas se događa da zapnemo u rutini navika i obveza s kojima nismo potpuno zadovoljni. Spuštamo glavu, preživljavamo iz dana u dan i upuštamo se u svakodnevne rutine,a prije nego što postanemo svjesni tog  osjećamo se nezadovoljno, umorno i nesretno. No, ako se zbog rutina osjećaš nesretno to je zapravo dobra stvar. To znači da si spremna promijeniti nešto u svom životu na bolje. 

Zamisli život gdje imaš naviku dovršavanja obaveza u zadanom roku, u kojem prakticiraš zdravu prehranu, u stalnom si kontaktu s obitelji i prijateljima i živiš svoj puni potencijal. Zvuči nestvarno i nedostižno? Naprotiv! Putovanje prema velikim promjenama počinje jednim malim korakom koji mijenja sve. Donosimo ti načine kako promijeniti kvalitetu svog života na bolje.
 
1. Ukloni negativne riječi i fraze iz svog rječnikaOvo ti se možda čini jednostavno ili beskorisno, no istina je to da ćeš svjesnim utjecajem na uklanjanje negativnih riječi i fraza dostići veću dozu optimizma u budućnosti. Ne, ne mislimo samo na uklanjanje psovki iz rječnika. Zaboravi na fraze "ne mogu", "neću", "nikada", "da bar mogu", "ne bi trebala". Umjesto da kažeš "Da bar imam veću plaću", reci "Radit ću još više kako bi dobila povišicu". Ovaj način pozitivnog razmišljanja trenira tvoju podsvijest da promijeniš način na koji gledaš stvari.
1/6
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2