Poboljšajte zdravlje, ojačajte imunitet, oslobodite se stresa

Poboljšajte zdravlje, ojačajte imunitet, oslobodite se stresa

Kako do boljeg zdravlja i ostvarenja vlastitih potencijala saznajte na predavanju Parka Božanske Energije

Kako u današnje ubrzano vrijeme možemo poboljšati i očuvati svoje zdravlje, ojačati imunitet, osloboditi se nagomilanog stresa, ostvariti vlastiti potencijal u potpunosti i napuniti ''baterije''?
Odgovor na postavljeno pitanje saznajte na uvodnom predavanju koje će Park Božanske Energije održati u Muzungu coffe shopu u četvrtak 19. siječnja u 18:30 sati u Zagrebu u Masarykovoj 11/1 (dvorišna zgrada).

Čovjek po svojoj prirodi teži ravnoteži i zdravlju, ali zbog neispravne edukacije sve je više bolesti i problema. Da bismo se iscijelili od bolesti ili održavali svoje zdravlje, potrebno nam je znanje o duhu i tijelu koje će nam omogućiti da se pravilno brinemo za oboje.

Program Božanskog Zdravlja je drevni sustav znanja pomoću kojeg se tijelo i um oslobađaju duboko ukorijenjenih stresova i toksina, obnavlja se i energizira tijelo te aktivira naš puni mentalni potencijal. Program je jednostavan i praktičan, brzo se i lako nauči, a dobrobiti su vidljive već nakon prve prakse.

Na Programu Božanskog Zdravlja naučit ćete :
- tehnike disanja -  za povećavanje energije i čišćenje tijela i svijesti. Zbog ubrzanog načina života većina ljudi neispravno diše i to je jedan od razloga zašto je naše tijelo umorno i bolesno. Ove drevne tehnike disanja daju pozitivan, miran i stabilan um, pomlađuju tijelo, povećavaju mentalni potencijal, jačaju sve organe na području abdomena, liječe probleme s disanjem, začepljenja u arterijama, bolesti srca i mozga, uklanjaju zatvor i reguliraju šećer u krvi, oblikuju naše tijelo proporcionalno s obzirom na našu građu, daju licu blistavost i sjaj.
- kozmičko punjenje i omkara- radi se o najstarijim tehnikama solarnog disanja koje omogućavaju pojedincu da se napuni snažnom energijom i postigne bolju kvalitetu života.
- meditaciju na zvuk - pomoću ove tehnike smanjujemo nagomilani stres, punimo svoje baterije, razvijamo intuiciju Iimentalni potencijal, poboljšavamo zdravlje i kvalitetu života.
- suptilne vježbe za koherenciju tijela i duha - vježbe za pomlađivanje, čišćenje i osnaživanje tijela te smirivanje uma. Ove vježbe živcima daju fleksibilnost i mekoću, čiste tijelo, harmoniziraju sustav žlijezda i ostale sustave tijela, pomlađuju unutarnje organe, stimuliraju probavu...

Sudjelovat ćete i u praktičnim predavanjima o zdravlju, prehrani i održavanju kvalitetnog načina života…

Više informacija u Parku Božanske Energije na
tel: 01 2981421 ili mob: 091 1617540 (pon-sub 11-14 h);

e-mail: info@divineenergypark.org;
Posjetite nas na facebooku: Divine Energy Park
www.divineenergypark.org
 
Komentari
+2