Dan po mojoj mjeri

Dan po mojoj mjeri

Provedite 1. Međunarodni dan joge baš u Divine Energy Parku

Možda se često osjećate umorno? Primjećujete manjak energije i zbog toga vam je teško postići rezultate koje biste voljeli?
Posljednja istraživanja pokazuju da čak 95% populacije boluje od raznih psihofizičkih bolesti.

Sada imate priliku stvoriti i živjeti SVAKI dan po svojoj mjeri. Provedite 1. Međunarodni dan joge baš u Divine Energy Parku.
Želiš naučiti tehnike /savjete / recepte za uspješan život? Želiš promijeniti kvalitetu svog života, naučiti kako se puniti pozitivnom energijom?

Ne propusti priliku, dođi na Dan po mojoj mjeri i nauči kako…

DIVINE DISANJE
Sigurno Dan po svojoj mjeri zamišljate kako ste puni energije, pozitivnog duha i uživate u svom tijelu? Divine disanje je ključ za postizanje zdravlja, mirnog i stabilnog uma, buđenje uspavane energije. Kada naučite tehnike disanja svakodnevno ćete ``puniti svoje baterije``.

JOGA ASANE
Naučite jednostavne vježbe (asane) za postizanje i održavanje zdravog tijela & duha. Ove vježbe su jednostavne, ne oduzimaju puno vremena, a odmah ćete osjetiti njihove dobrobiti, kako se tijelo opustilo od nakupljenog stresa i napetosti.

PRIRODNI SOKOVI & PREHRANA
Kako bi naučili kreirati svoj dan po mjeri, isprobati ćete i naučiti pripremati razne zdrave sokove i jednostavna jela koja će vas puniti energijom na svakom nivou.

MEDITACIJA
Opustit ćeš se u meditaciji. Ako prakticiraš neki oblik meditacije, pridruži nam se da zajedno proslavimo ovaj 1. Međunarodni dan joge, a za sve one koji još uvijek ne meditiraju - sada ćete imati izvrsnu priliku da ``zaronite`` u svoju unutrašnjost vođenom meditacijom, otkrijete svoj mir, snagu, opustite se...

DRUŽENJE, SLAVLJE, BORAVAK U PRIRODI
Sreću je najbolje dijeliti s drugima. Uživat ćeš u prirodi koja nas puni pozitivnom energijom. Upoznati ćeš ljude koji baš kao i Ti žele stvoriti svaki dan po svojoj mjeri, proslavit ćemo ovaj veliki dan :)

NAGRADNA IGRA
Kako bi ``začinili`` naše druženje, troje sretnika osvojit će poklon koji će pomoći u stvaranju svakog dana po tvojoj mjeri. Sretno svima.
Samo ovoga puta cijena događaja je po promo cijeni od 88 kuna.

* potrebno je izvršiti prijavu putem ovog linka http://danpomojojmjeri.info/ kako biste dobili kod svoje ulaznice koju plaćate na dan događaja, broj mjesta je ograničen.

www.danpomojojmjeri.info

 
 
Komentari
+2