Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Ako posljednjih dana osjećaš veliku količinu stresa, ove vježbe disanja mogu ti pomoći

Ako posljednjih dana osjećaš veliku količinu stresa, ove vježbe disanja mogu ti pomoći© Depositphotos

Psiholozi iz Mentalnog Treninga svakodnevno će objavljivati korisne i praktične savjete kako se lakše nositi sa stresom, a prve na redu su vježbe disanja

Emocije su normalna reakcija na stres. Danas ih osjećamo pojačane nekoliko stotina puta. Takav barem dojam ostavljaju. Ubrzano disanje, panične misli, jače kucanje srca i slično. Sve su to posljedice velike količine stresa. I normalne su iako nimalo ugodne. Međutim, disanjem si možemo pomoći!
 


Emotivno i mentalno stanje u ovo izazovno doba važnije je nego ikad

U ova teška vremena važno je psihologiju čim prije približiti čovjeku kako bi si mogli olakšati svakodnevicu i stanje u kojem se trenutno nalazimo, a psiholozi iz Mentalnog Treninga na čelu s Igorom Čerenšekom odlučili su nam priskočiti u tu pomoć i ovih dana objavljivati korisne i praktične savjete koje možemo iskoristiti za svoju dobrobit, ali i za unaprijeđenje svog emotivnog i mentalnog stanja, koje je u ovo izazovno doba, važnije nego ikad. 

Svakodnevno će objavljivati video sadržaj u kojem će objasniti po jednu jednostavnu vježbu mentalnog treninga ili će pričati o temama važnim za očuvanje mentalnog zdravlja, pa ih svakako zaprati na njihovim društvenim mrežama ili posjeti njihovu službenu stranicu na kojoj imaju i veliki blog prepun smjernica i savjeta za mentalno zdravlje. 

Tema prvog videa je 'Nervoza i disanje', a Igor Čerenšak - psiholog, osnivač i vlasnik zaštićenog brenda Mentalni Trening, objašnjava upute koje možemo slijediti i naučiti disati u borbi protiv stresa
 
 
 
Komentari
+2