3 mjeseca za zdravo srce

3 mjeseca za zdravo srce

Uz CardioAstin za 3 mjeseca do optimalnog zdravlja srca i krvnih žila

Zamislite da vozite savršen automobil iz snova. Da biste njime prešli 100.000 kilometara bez kvarova je li vam dovoljan samo kvalitetan benzin? Ili morate koristiti i kvalitetno ulje, obavljati redovne tehničke preglede?
Naše srce dnevno napravi 112.680 otkucaja. Konzumirate li učestalo kavu, alkohol, cigarete, te hranu bogatu masnoćama životinjskog porijekla srce je još dodatno opterećeno. Dodamo li tome povećanu izloženost stresu srce svoju snagu troši ubrzano i nepotrebno se umara.

Posljednjih 100 godina način života i prehrane se promijenio više nego u posljednjih 2000 godina. Stres, zagađenje okoliša, nedostatno kretanje i nepravilna prehrana uzrok su sve većeg broja različitih akutnih i kroničnih bolesti.
Činjenica da su početkom 20. stoljeća  bolesti krvožilnog sustava bili nepoznanica i da su bolesti krvožilnog sustava u sve većem porastu puno govori sama za sebe. Znanstvena istraživanja, ali i praksa pokazali su da na zdravlje srca i krvožilnog sustava pozitivno utječu omega-3 masne kiseline, antioksidansi, koenzim Q10, karotenoidi, fitosteroli i polifenoli.

Zagađenje okoliša, ultravioletno zračenje, toksini, stres i upale mogu povećati broj slobodnih radikala. Slobodni radikali uzrokuju kumulativna oksidativna oštećenja, što se dovodi u vezu s mnogim degenerativnim oboljenjima poput ateroskleroze, karcinoma, upale, autoimunih bolesti, starenja...Budući da nijedna promjena ili oštećenje ne nastaje u organizmu preko noći  moramo biti svjesni da je organizmu potrebno vrijeme da popravi štete koje su nastale. Iz toga razloga preporučujemo da prirodne dodatke prehrani, a za koje je dokazano da štite strukturu i funkciju naših stanica, koristite jedan duži period, barem tri mjeseca u kontinuitetu kako bi pomogli organizmu da uspostavi ravnotežu.

Pomozimo srcu da ostane u dobroj formi bez obzira na vanjske utjecaje!

CardioAstin je najcjelovitija ciljana formula za održavanje dugoročnog optimalnog rada srca.
Jeste li znali da godišnje 250.000 ljudi umire sat vremena nakon srčanog udara prouzročenog aritmijom?
Liječnički tim na čelu s Dr.Corishem i Dr.Smithom osmislio je CardioAstin - jedinstvenu, potpuno prirodnu i cjelovitu formulu za održavanje zdravlja srca i krvožilnog sustava. Sadrži DHA - Omega 3 masne kiseline, a klinička istraživanja pokazuju da one pomažu drastičnom smanjenju mogućnosti nastanka aritmija. Naime srčani problemi u velikoj se mjeri javljaju zbog konzumacije loših masnoća koje su zapravo poput goriva za upale u našem organizmu, a posebno za srčane arterije.

CardioAstin ima važnu ulogu u korigiranju omjera dobrih i loših masnoća i smanjenju uzroka upala, čime štiti srce te istovremeno smanjuje razinu kolesterola i triglicerida. Važno je naglasiti da djeluje na inicijalne uzroke začepljenja srčanih arterija te posljedično na srčane probleme. Jedan od glavnih sastojaka, BioAstin - prirodni astaksantin, osim što podržava zdravlje srca i krvožilja djeluje i sinergijski s ostalim sastojcima kao što su Koenzim Q10, Lutein, Acetyl L - Carnitin, DHA i Omega-3 nezasićene masne kiseline.Dvije kapsule CardioAstina dnevno vam daju 8 mg najsnažnijeg prirodnog poznatog antioksidansa.
Od 08.03. za 2 kupljena Cardio Astina u dućanima bio&bio treći vam poklanjamo.
Ova 3-mjesečna zaliha dostatna je za jedan ciklus, budući da su potrebna tri mjeseca da bi se vaša krv potpuno obnovila. Uzimanjem 2 kapsule CardioAstina dnevno ostvarujete optimalno zdravlje srca.

www.biobio.com.hr
 
Komentari
+2