Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Super aplikacije za praćenje trudnoće

Super aplikacije za praćenje trudnoće

Korisne ideje za aplikacije pomoću kojih se možete informirati o trudnoći, o tome što se događa s vašom bebom iz tjedna u tjedan, kao i voditi bilješke i pratiti preglede, osjećaje, pa čak i trudove

Digitalizacija više nije nikakva novost. Sasvim je jasno da pomoću raznih gadgeta danas možemo ostvariti gotovo sve. Iz udobnosti svog doma može se obavljati kupovina, plaćanje račauna, učenje stranih jezika ili se obrazovati online, osigurati potvrde koje će vam stizati ravno na vaš telefon, a pomoću raznih aplikacija na svojim pametnim telefonima možete čak i pratiti razvoj vaše trudnoće. Istražili smo koje sve zanimljive trudničke aplikacije možete koristiti i koje su im prednosti i mane.
 
My Baby's Beat


Ova je aplikacija vrlo jednostavna za korištenje, a namijenjena je slušanju kako radi srce vaše bebe. Prati otkucaje srca na način da legnete na leđa, prislonite mikrofon mobitela na donji dio trbuha i pričekate nekoliko minuta dok se ne pojavi nježni zvuk otkucaja bebinog srca. Snimke otkucaja srca bebe možete i spremati, pa ih kasnije podijeliti na društvenim mrežama ili ih preslušavati onda kada to ponovno poželite. Minusi su joj što je dostupna isključivo za iOS sustav i plaća se 42,99 kn.
1/6
 
Komentari
+2