25. Dani beba, djece i trudnica

25. Dani beba, djece i trudnica

14. – 15. 5. 2016. - shopping centar Lumini

Dani beba, djece i trudnica nakon City Colosseuma u Slavonskom Brodu i Westgatea u blizini Zagreba stižu u Varaždin. Ovaj 25. po redu sajam održat će se u lijepom i ugodnom prostoru shopping centra Lumini koji se nalazi na južnom ulazu u Varaždin, u poslovnoj zoni Kneginec.
U modernom prostoru shopping centra Lumini posjetiteljima će se na jednom mjestu predstaviti mnoge tvrtke prisutne u Hrvatskoj koje nude proizvode namijenjene trudnicama, bebama i djeci. Generalni pokrovitelj sajma je Podravkin Lino, a uz sponzore sajma: BabyCenter, Twister igraonica, DječjaKolica.eu, Mali anđeo, Nestle, Töpfer i Zvečevo, posjetitelje će dočekati i mnogobojne specijalizirane tvrtke sa svojim proizvodima.
Ovaj specijalizirani sajam za bebe, djecu i trudnice omogućava da se na jednom mjestu roditelji upoznaju s mnogim novitetima i brandovima, novim proizvodima, a valja istaknuti i specijalne sajamske ponude. Mnogi roditelji se odlučuju za kupnju baby opreme upravo na ovom sajmu, jer je poznat po atraktivnim i primamljivim popustima, te najvećem izboru proizvoda na jednom mjestu.
Osim izložbenog prostora, za velike i male posjetitelje pripremljen je i bogat zabavni program. Na pozornici će nastupati brojni dječji zborovi, plesne skupine, animatori, a posjetitelje očekuju i mnogobrojne nagradne igre. Uz sve to, djeca se mogu zabaviti u brojnim igraonicama, radionicama i crtaonicama na sajmu.

O svim aktivnostima tijekom održavanja sajma i ostalim informacijama organizator će non-stop obavještavati putem facebook profila Dani.beba i web stranice www.danibeba.com.

Dani beba, djece i trudnica nezaobilazno su mjesto za sve roditelje, bebe, djecu i trudnice.
 
Komentari
+2