Vraćaju li nam se 90-e? Devet trendova koje nam Zara donosi ove jeseni

Vraćaju li nam se 90-e? Devet trendova koje nam Zara donosi ove jeseni© Zara

Na temelju Zarine aktualne ponude lako je predvidjeti kakvi nas trendovi očekuju u jesenskim danima i koje ćemo modne dodatke najčešće nositi

Pojedini high street brendovi postali su toliko omiljeni među modnom publikom da nerijetko i sami diktiraju trendove ili pak vješto kopiraju odjeću skupih dizajnerskih kuća. Jedan od daleko najpopularnijih brendova, kako u svijetu, tako i u Hrvatskoj - sveprisutna Zara - svake sezone u svojim kolekcijama ima nekoliko it komada koji se pojavljuju posvuda na društvenim mrežama i koje želi imati svaka trendseterica.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ZARA Official (@zara)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ZARA Official (@zara)


Španjolski high street brend često pomiče i modne granice i prvi donosi komade koji nam se možda u početku čine previše ekscentričnima za naš modni ukus, no već za nekoliko mjeseci vise nam u ormaru.
 
I za ovu je jesen Zara pripremila pregršt divnih komade, a predstavila je i svoju prvu kolekciju za hladnije dane. Na temelju Zarine aktualne ponude lako je predvidjeti kakvi nas trendovi očekuju u jesenskim danima i koje ćemo modne dodatke najčešće nositi. Zapravo je riječ o klasicima koji će sigurno pronaći svoje mjesto unutar svačije garderobe, a vrlo ćemo ih rado nositi i tijekom prijelaznog razdoblja u koje smo već lagano zakoračili.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ZARA Official (@zara)

Foto: Instagram, Zara

Bodi

U Zarinoj ponudi pronaći ćeš mnoge trendi modele bodija koji su popularni već nekoliko sezona, a mogu se nositi uz doslovno sve pa čak i ispod blejzera. Praktični su i izuzetno zanimljivi.
 


Bodi naglašenih ramena, 119 kn


Bodi bez rukava s kvadratnim izrezom, 149 knBodi s efektom neoprena, 179 kn
1/9
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
oprezna
  • 28.8.2020 21:40:19
  • Bodova: 145429
  • Prijavi
Nikako da se riješimo tog otvaranja brojnih stranica no ajde , ovo je još i prihvatljivo , ponuda je grupirana samo je 9 str .