Trendi komadi koji će se ove jeseni naći u ormaru svake Francuskinje

Trendi komadi koji će se ove jeseni naći u ormaru svake Francuskinje© Instagram

Francuske će djevojke ove jeseni prigrliti i pregršt trendova - od neutralnih boja i hrabrog, kariranog uzorka, do traperica ravnih nogavica, dolčevita bez rukava i gležnjača na vezanje

Ovo doba godine često nazivamo hladnom sezonom, a Francuzi ga nazivaju "la rentrée", sezonom povratka u školu ili kada se odrasli vraćaju na posao s godišnjih odmora. No bez obzira kako nazivamo ovo doba godine, jesenska je moda nesumnjivo u punoj snazi, s boljim trendovima nego ikad prije. 
  Francuske djevojke hladnije vrijeme pozdravljaju kao i sve ostalo - s prirodnom frizurom, kultnim i jednostavnim make upom i legendarnim "je ne sais quoi" stilom i garderobom kakvu možemo samo poželjeti. A Francuskinje će ove jeseni prigrliti i pregršt trendova - od neutralnih boja i hrabrog, kariranog uzorka, do traperica ravnih nogavica, dolčevita bez rukava i gležnjača na vezanje.

Izdvojile smo osam trendova koji će se pojaviti u Parizu ove jeseni i koje će nositi sve modno osviještene Francuskinjama - a od sada možeš i ti.
 
Umjetna koža smeđe boje

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Carrole .S (@linaose)


Postoji nešto tako luksuzno u kožnim komadima, a Francuskinje to znaju. Ove sezone kožu ćemo vidjeti na blejzerima, haljinama, pa čak i na hlačama, a Francuskinje će klasičnu crnu zamijeniti čokoladno smeđom bojom.
1/8
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2