Traper za sve u H&M-u

Traper za sve u H&M-u

Traper za sve u H&M-u sa Suki Waterhouse, Anais Gallagher i Adonis Bosso

U H&M-u ove sezone nosite traperice na svoj način; s novim stavom za omiljeniji odjevni materijal. Riječ je o traperu za sve, različitih boja i svježih silueta te o odjevnim kombinacijama s dvostrukim traperom. Nova globalna kampanja nas uvodi u raspoloženje koje naglašava raznolikost trapera ove sezone. Kampanju predstavljaju Suki Waterhouse, glavna glumica i model, zajedno s Anaïs Gallagher i Adonis Bosso, a u kojoj Suki pjevuši glazbenu temu kampanje. Širok raspon traperica za žene, muškarce, mladež i djecu je od početka veljače dostupno u H&M trgovinama širom svijeta i na hm.com. Denim će biti na popustu do 50 posto.
 

 
 
"Traper je poput praznog platna pomoću kojeg svaki dan možemo izraziti svoje osjećaje. To je kao da imate ormar svog života i gdje postoji toliko puno različitih načina za traper kombinacije. Nadahnjuje nas sa svježim idejama za izražavanje našeg osobnog stila ", kaže Suki Waterhouse.

"Mi, u H&M-u, vjerujemo da je traper za svakoga. Ova sezona se sva vrti oko nošenja trapera na svoj način, sa svježim krojevima i bojama za sve. I, zaljubili smo se u dvostruki traper", kaže Pernilla Wohlfahrt, voditeljica H&M projekata.
 Za žene imamo toliko novih traper prijedloga ove sezone. Za potpuno novi zaokret razmislite o puder ružičastoj i žutoj boji traper jakne u kombinaciji s boyfriend trapericama koji odaju svjež izgled, dok popularna duga traper suknja s prišivenim detaljima na rubovima daje osjećaj sentimentalnosti. Široke traperice dolaze s traper remenom, dok su plave traperice savršeno izblijedjele boje s poderanim detaljima. U isto vrijeme imamo plave traper jakne stilizirane pomoću zakrpa i prišivenim detaljima te bijele traper jakne ukrašene biserima.
 
 

Kod muškaraca je riječ o savršenim traper jaknama i trapericama, bez obzira jesu li u pitanju modeli s poderanim detaljima ili savršeno netaknuti traper modeli. Dok traper za tinejdžerice postaje razigran sa zakrpanim traper jaknama, haljinama sastavljenim od dvije polovice trapera različite boje i trapericama visokog struka. U dječjoj kolekciji prevladavaju izblijedjeli traper modeli za potpuni traper izgled.
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 13.2.2018 15:11:41
  • Bodova: 23763
  • Prijavi
Pa tako, tako , nije me baš očaralo.
sssss21
  • 12.2.2018 21:59:32
  • Bodova: 7912
  • Prijavi
Super su mi ove tregerice