Traper je vječan! Otkrij kako ga kombinirati na zanimljive načine

Traper je vječan! Otkrij kako ga kombinirati na zanimljive načine

Traper definitivno nije samo materijal, on je apsolutni trend i kult unutar svijeta mode, a prednosti su mu zaista brojne

Ovaj vječni modni trend vole svi, od djevojaka koje se ne vole previše sređivati i najviše vole udobnu svakodnevnu odjeću, pa sve do šminkerica i osoba s vrlo izraženim neobičnim i drugačijim stilom odijevanja, a ne zaobilaze ga čak niti modni dizajneri u svojim kolekcijama na tjednima mode.

Traper definitivno nije samo materijal, on je apsolutni trend i kult unutar svijeta mode, a prednosti su mu zaista brojne.

IDEALAN ZA MAŠTOVITE KREACIJE
Jedna od njegovih prednosti je što je to materijal koji ima zaista mnogo potencijala za poigravanje kod modnog dizajna. Od raznih debljina materijala, pa sve do boja, uzoraka, detalja. Idejama za maštovite kreacije uz traper zaista nema kraja.

ODGOVARA SVIM GRAĐAMA TIJELA
Gotovo da nema žene koja ne voli i ne može nositi traper zbog specifičnosti svoje građe. Ovaj se materijal prilagođava svim tipovima ženskih građa, a jednako voli i mršavice i žene s oblinama. Bilo da tvoje tijelo ima oblik jabuke, kruške ili pak pješčanog sata, traper će se sjajno uklopiti u svakom slučaju.

PRILAGOĐAVA SE SVIM ROBNIM SKUPINAMA
Od klasičnih traper hlača, pa sve do jakni, haljina, suknji i modnih dodataka, traper je nezaobilazan za svaki ženski ormar.

VOLI SVE KROJEVE
Traper hlače mogu doći u raznim krojevima, od trapez i zvonolikih nogavica, do širokih i ravnih krojeva, pa sve do ¾ traper hlača i mrkva kroja, te zanimljivog boyfriend kroja, traper se prilagođava tako da se pronađe na gotovo svakoj ženskoj wish listi.

PALETA BOJA
Kada u današenje moderno doba govorimo o traper materijalu unutar modne scene, ne moramo nužno odmah pomisliti na klasične plave hlače. Traper jednako dobro izgleda i u drugim bojama poput crne, sive, maslinasto zelene, a u proljeće nam misli okupira u svim pastelnim nijansama.

U nastavku donosimo nekoliko zanimljivih traper kombinacija koje će biti apsolutni hit u 2019., stoga ako uskoro planiraš u shopping, obavezno na svoj popis za kupnju dodaj i nekoliko traper komada.
 
Traper kombinacije

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dana_dello on


.
1/10
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 1.2.2019 14:56:52
  • Bodova: 23859
  • Prijavi
Definitivno se slažem , traper je viječan i najbolji za razne kombinacije.
lejdi
  • 1.2.2019 13:56:17
  • Bodova: 23521
  • Prijavi
Stvarno se može uz sve kombinirati. I uz štikle i uz sve materijale. Jedino mi je ružno vidjeti u poslovnim i jako svečanim kombinacijama