Torbice s lancem hit su ove jeseni: Imamo super high street modele, od 99 kn

Torbice s lancem hit su ove jeseni: Imamo super high street modele, od 99 kn© Bershka/Zara/Mango

Pronašle smo lijepe i trendi torbice u našim omiljenim dućanima koje će zaokružiti svaki outfit

Već desetljećima nije prošla godina, a da se torbica s lancem nije bar jednom pojavila na modnim pistama. Lanac kao remen ili detalj na samoj torbici bezvremenski je modni element. 
 
Torbica s lancem može biti dio različitih modnih stilova: zlatni lanac dodat će dašak glamura, ovaj detalj u srebrnoj varijanti bit će elegantan, a plastični će biti twist prema avangardi.

Prošivena torbica s lancem koja se nosi na ramenu izazvala je pravu modnu revoluciju kada se pojavila davne 1955. i postala jedan od najpoželjnijih modnih dodataka do danas. Jedinstvena Coco Chanel predstavila je ovaj model torbice i nazvala je 2.55 (izašla je u veljači 1955.), a bila je sve što treba jednoj modernoj ženi - praktična i luksuzna. Od tada do danas svi su se dizajneri igrali s različitim modelima i lancima, a za mnoge žene ovo je jedina torbica koja im treba u ormaru. Iako je klasik, svakih nekoliko godina se opet istakne, a tako je i ove sezone.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chanel 2.55 (@2.55_chanel) on


High street trgovine predstavile su različite modele torbica za ovu sezonu, a mnogima od njih je zajednički jedan detalj - lanac. Provjerile smo što sve možeš pronaći u omiljenim trgovina, a cijene su vrlo prihvatljive.
 
Zara, torbica za nošenje preko ramena s lancem, 199 kn


(Foto: Zara)
1/15
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2