Top ili flop: Ova djevojka isfurala je neobičnu kombinaciju koja ne 'sjeda' svima

Top ili flop: Ova djevojka isfurala je neobičnu kombinaciju koja ne 'sjeda' svima© Sanjin Strukić/PIXSELL

Dok jedni misle da je ovo još jedan modni povratak u 90-e, drugi se baš i ne bi složili. Što ti kažeš?

Svi se sjećamo 90-ih godina prošlog stoljeća kad je grunge bio jedan od najpopularnijih glazbenih žanrova. Uz glazbu, tu je bila i modna grunge estetika koja je uključivala poderane traperice, namjerno neuredan izgled i karirane košulje.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Courtney Love // Hole (@hole.lotta.love) on


Jedno od najpoznatijih lica s kojim povezujemo to doba je Kurt Cobain, ali nakon njegove smrti i njegova supruga Courtney Love koja je često dolazila na pozornicu, kad je nastupala sa svojim bendom Hole, raščupana, razmazanog crvenog ruža, ali i s namjerno poderanim hulahupkama.


(Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL)

Kako se ove modne jeseni 90-e vraćaju na velika vrata, dolaze i na zagrebačke ulice. Tako je fotoreporter 'ulovio' djevojku koja je centrom Zagreba hodala u poderanim hulahupkama.

Djevojka je cijela u crnom, od tenisica do kratkih traper hlačica pa sve do ruksaka. A sve prati i crna kosa. Iako je nekima od nas i najmanja rupica razlog da se oprostimo od hulahupki, koliko god nam drage bile, ovoj djevojci to nimalo ne smeta i nemoguće ju je ne primijetiti u poderanim mrežastim hulahupkama.


(Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL)

Što ti misliš o ovom modnom 'detalju'? Napiši nam u komentarima hoćeš li i ti uskoro iskopirati njezin modni stil ili ga ipak preskočiti?


(Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL)
 
 
Komentari
+2
 
marija12369
  • 1.10.2020 19:50:30
  • Bodova: 18302
  • Prijavi
Pa kad malo bolje pogledam nije ništa strašno.Cijela je u crnom,i jedino što ima te razdrapane najlonke,da imam neki 17-19 godina to bi mi bilo jako cool...
tikica-
  • 1.10.2020 18:13:07
  • Bodova: 55051
  • Prijavi
Kažem,šteta,lijepa djevojka koja se ne zna odjenuti.