Ravne cipele: 8 najvećih trendova u 2019.

Ravne cipele: 8 najvećih trendova u 2019.© Pexels

Ususret proljeću i sve ljepšem vremenu - pronašle smo osam trendova ravnih cipela u ovoj godini

Kao što znaš, nema potrebe za nošenjem visokim petama kako bi izgledala elegantno i u trendu. Ustvari, neke od najbolje odjevenih žena na svijetu nikad ne nose visoke pete. 

Upravo zbog toga (ali i toga da svojim stopalima pružiš dobro zaslužen odmor) - pronašle smo najveće ovogodišnje trendove kad su u pitanju ravne cipele

I dok su neki od najznačajnijih trendova ponovno oživljeni klasici, poput balerinki ili Mary jane cipelica, neki su potpuno novi i još neviđeni, a možda i pomalo kontroverzni...zasad. Čak ako i nisi obožavateljica ravnih cipela, ove godine bi mogla dobro razmisliti o jednima jer izbor je velik, a i dobar par ravnih cipela je poput male crne haljine


 
1. 'Kvadrati' na nogama

Cipele u obliku kvadrata na nožnim prstima počele su biti popularne još prošlog proljeća, ali trend je službeno uzeo svog maha! Iako su pomalo neobične, ovakav par cipela najjednostavniji su način za kul efekt cijele kombinacije. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @katcollings on 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kriste Janczyk (@rosemary.and.thyme) on

1/8
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
irija
  • 25.3.2019 9:04:02
  • Bodova: 51181
  • Prijavi
Volim ravne cipele,elegantne su i na sve pašu.Udobne su i možeš biti u njima cijeli dan za razliku od štikli.One lijepo izgledaju,ali biti u njima cijeli dan mislim da je pravo mučenje i da žene navečer kad ih skinu imaju velikih problema.Mokasine su mi vječne.