Ovog ljeta budite prelijepe i moderne u boho stylingu

Ovog ljeta budite prelijepe i moderne u boho stylingu

Vedre, šarene, etno, hipi, čipkaste kombinacije ove godine ne smiju zaobići vaš ormar…

Na što prvo pomislite kada vam netko spomene boho stil odijevanja? Vez, čipku, raskošan nakit, šarene materijale ili nešto sasvim treće? Zapravo, boho stil odijevanja do određene je mjere vrlo široki pojam i teško ga je definirati jer može imati obilježja kulturnog podneblja, ali i nekoga trenutnoga modnog trenda, pa je najčešće riječ o kombinaciji etno modnog izričaja.

Inače, boho stil ima svoje izvore u romskoj, indijanskoj, indijskoj, turskoj i drugim kulturama pojedinih naroda i etničkih manjina, te hipi pokretu… Posljednjih nekoliko godina mnogi modni brandovi više ili manje koketiraju s tim stilom, a ove proljetno-ljetne sezone, ovaj stil dobio je posebno mjesto u mnogim trgovinama, pa tako i ormarima.

Ono što je najljepše u tom modnom izričaju, da možete kreirati svoj modni boho stil, koji odgovara vašem ukusu i modnim preferencijama. Ljetni dani koji su pred nama idealni su za nošenje prelijepih i jedinstvenih boho modnih kreacija u kojima ćete osjećati lijepo, ugodno i poželjno!
Boho u bijelom

U boho stilu posebno mjesto zauzimaju bijele i beige odjevne kombinacije, najčešće duge haljine, koje mnoge žene sve češće odabiru za svoje vjenčanice ili pak ljetne izlaske i zabave.
 


1/8
 
Komentari
+2
 
indy
  • 12.8.2015 21:46:37
  • Bodova: 20971
  • Prijavi
Sve mi se sviđa :) To je baš neki moj đir iako se ne nosim tako šareno ili sa cvijećem u kosi .
ggolomejic
  • 10.8.2015 17:57:14
  • Bodova: 292
  • Prijavi
Dugacke haljine, razbarusena kosa i cvjetni vijenci....odlicno :)