Ovo su jedini jesenski trendovi za koje trebaš znati

Ovo su jedini jesenski trendovi za koje trebaš znati

6 velikih trendova koji će vladati ulicama ove jeseni

S dolaskom svake nove sezone, puno se priča i o novim trendovima koji nas očekuju - u svijetu mode, ljepote, interijera i mnogim drugim životnim područjima.
 
U ženskim se krugovima najčešće priča upravo o modnim trendovima, a ove jeseni nas osim povratka nekih starih, očekuju i mnogobrojni novi trendovi zbog koje će jesenski dani biti itekako zanimljivi.
 
Ipak, u svijetu svih tih trendova ponekad se uistinu lako izgubiti, a pravila gotovo da i nema. Svi već znamo da se trendovi ne bi trebali slijepo pratiti, već da treba odabrati samo one koji nam se sviđaju i koji će se uklopiti u naš stil. Prilikom kupovine, uvijek nastoj kupovati 'statement' komade koji su kvalitetni i koje ćeš moći nositi i sezonama poslije.
 
Kad su u pitanju trendovi za ovu jesen, postoji nekoliko najvažnijih koji su se istaknuli i na koje vrijedi obratiti pažnju, a otkrivamo ih u nastavku.
 


Foto: Instagram

  
Dramatični cvjetni uzorak

Popularnost cvjetnog uzorka nastavlja se i u jesenskoj sezoni, ali u malo dramatičnijem izdanju. Cvjetni uzorak na tamnoj pozadini pojavljulje se na haljinama, bluzama i suknjama, a trendseterice već obožavaju ovaj trend. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli A Y L I N (@aylin_koenig)

1/6
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 28.9.2019 14:50:58
  • Bodova: 23108
  • Prijavi
Svaka čast trendovima , ali od ovih ponuđenih , skoro ništa mi se baš posebno ne sviđa, naročito cipele sa četvrtastim vrhom.