Ove godine 'furamo' udobnost i na posao, a nema boljeg od tenisica

Ove godine 'furamo' udobnost i na posao, a nema boljeg od tenisica© Instagram

Ova je godina donijela nova pravila pa je tako i ležernija obuća postala uobičajen dio poslovnog looka

Na mnogim poslovima nemoguće je nositi tenisice i to se neće promijeniti zbog načina poslovanja i zahtjeva određene struke. Kako bi se zaposlenici ipak osjećali ugodnije mnoge takve tvrtke su uvele "casual Friday" kada je dozvoljeno ležernije odijevanje. A kako je ova godina svima donijela promjene,  mnogi su se počeli ležernije odijevati i za poslovne prilike, a tu odlično pristaju tenisice.
 
Jednostavne chic tenisice savršene su za opušteniji look, a bilo bi dobro držati se bijele ili neke neutralne boje i kože. Uz odgovarajuće hlače, suknju ili haljinu i kvalitetan sako ova kombinacija izgledat će odlično i na poslovnom sastanku. Naravno, ako se radi o poslu koji zahtjeva stroži kodeks odijevanja, bilo bi dobro izbjegavati kombinaciju traperica i tenisica, u tom slučaju puno su bolji izbor klasične hlače.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Street Styles ???? (@paris_streetstyles) on


Mi smo provjerile što od ovakvih tenisica nude high street brendovi. Mogu se pronaći vrlo jednostavne tenisice u neutralnim nijansama, ali smo u izbor stavile i one koje su malo više casual jer izbor ipak ovisi o poslu koji radimo.
 
Zara, tenisice s metaliziranim detaljem, 179 kn


(Foto: Zara)
1/15
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 29.9.2020 15:01:19
  • Bodova: 23063
  • Prijavi
Sva sreća na tenisicama , ima ih stvarno predivnih.
irija
  • 29.9.2020 9:54:45
  • Bodova: 50342
  • Prijavi
Sviđaju mi se ove Stradivarijus tene boje mente.