Od boho haljina do krznenih bundi i platformi: Trendovi iz 70-ih vraćaju se na velika vrata

Od boho haljina do krznenih bundi i platformi: Trendovi iz 70-ih vraćaju se na velika vrata© Instagram

Era disko glazbe i revolucije iznjedrila je trendove poput čizama preko koljena, boho maxi haljina i traperica sa zvonolikom nogavicama, koje i danas možemo primijetiti na trendsetericama diljem svijeta

Svi smo dobro upoznati s činjenicom da se trendovi ponavljaju, a ono što je bilo u modi prije dvadeset, trideset ili četrdeset godina, čini se doživljava svoj povratak - od kožnih sakoa iz devedesetih do torbica oko struka iz osamdesetih. 
 

I sedamdesete godine prošlog stoljeća stvorile su neke trendove koje i danas rado nosimo - ova era disko glazbe i revolucije iznjedrila je trendove poput čizama preko koljena, boho maxi haljina i traperica sa zvonolikom nogavicama, a danas, gdje god da pogledamo, uvijek možemo primijetiti barem jedan od tih trendova na ulici.

Ove jeseni trendove iz sedamdesetih viđat ćemo posvuda, pa smo izdvojile neke od najznačajnijih trendova koji se vraćaju na velika vrata, ali i usporedile kako su se ti trendovi nosili nekada, a kako se nose danas.


 
Hlače zvonolikih nogavica

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @70sbabes


Uske hlače postale su davna prošlost - sada su "in" ni manje ni više nego široke hlače, posebno one zvonolikih nogavica kakve su u sedamdesetima bile pravi hit. Tada su se nosile u šarenim i razigranim kombinacijama, a danas blistaju u minimalističkim kombinacijama, uz jednostavnu majicu ili blejzer.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adenorah ?? (@annelauremais)


 
1/8
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
dorryy00
  • 20.9.2020 21:39:37
  • Bodova: 28265
  • Prijavi
Svako toliko se vraca ovakva moda