Nezaobilazna boja proljeća: Zeleni komadi iz high street ponude koje želimo

Nezaobilazna boja proljeća: Zeleni komadi iz high street ponude koje želimo© Zara/Monki/Asos/Collusion

Odjeni nešto zeleno i odmah ćeš se osjećati - kao nova. Ono što je zimi crvena, to je u proljeće zelena - tvoja energija, tvoj klorofil

Kad sve oko tebe zazeleni teško da ćeš ostati imuna i odoljeti barem jednom odjevnom komadu u ovoj boji. Od pistacio i mint zelene koje savršeno pašu ženama brončanog tena, do tamnozelene koja će naglasiti svu ljepotu riđokosih, u ovoj boji rijetko tko se ne osjeća dobro.
 
"Pročešljale" smo najpopularnije modne brendove dostupne na našem tržištu i odabrali za tebe komade iz high street ponude. Inspiriraj se i iskombiniraj najbolje odjevne predmete ovog proljeća. 

Zelena se odlično slaže s bijelom, smeđom, sivom, a ako si hrabrija možeš ju spojiti i s ružičastom, crvenom, plavom, žutom. Tko ti brani? 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MANGO (@mango) on

 
Proljeće je godišnje doba koje trpi šarenilo u svim varijantama. Sada je pravo vrijeme da se oslobodiš i poigraš bojama, materijaima i uzorcima. Pogriješiti ne možeš. 
 
Asos, plisirana haljina u tamnozelenoj boji, Asos, 384,10 kuna


Plisirana tamnozelena haljina do polovice listova, puf rukava i visokog vrata odličan je izbor za večernji izlazak. Žute sandale na petu dodatno će podići outfit. 
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 31.5.2020 19:35:14
  • Bodova: 50149
  • Prijavi
Ima lijepih stvarčica.