Marama ili topić – zašto ne oboje? Stylish načini kako nositi ovaj nostalgični ljetni trend

Marama ili topić – zašto ne oboje? Stylish načini kako nositi ovaj nostalgični ljetni trend© Instagram

Početkom prošlog desetljeća gotovo da nije bilo zvijezde koja nije nosila maramu kao topić, a upravo nam se taj trend vratio kao najveći hit kasnog ljeta

Već nekoliko godina svijetom mode, filma i glazbe vladaju trendovi koje smo obožavali tijekom 80-ih i 90-tih godina prošlog stoljeća. Iako i to razdoblje ima neke vrlo upitne trendove, niti jedno ih nije prepuno kao rane 2000-te. Traperice niskog struka, tanki ukrasni šalovi i suknje preko hlača mogu slobodno ostati u 2003-oj, ali jedan trend nam se ipak može vratiti.
  

Svilene marame, ili one od imitacije svile, bile su vrlo popularan modni dodatak u vrijeme kada su glazbenim ljestvicama žarile i palile Britney Spears i Destiny's Child, a nosile su se osim kao ukras i kao topići. Zvijezde su maramu kao top nosile ne samo u slobodno vrijeme nego i na crvene tepihe te u glazbenim spotovima i filmovima. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ikat Magazine (@ikatmagazine) on


Danas ih često možemo vidjeti na Belli i Gigi Hadid i njihovim prijateljicama Kardashiankama i Jennericama. Jednom kada su one 'prošetale' ovaj trend, nije trebalo dugo čekati da osvoji i društvene mreže. Još jedan razlog zašto je ovaj trend toliko popularan je to što je potpuno prilagodljiv našoj osobnosti i modnom ukusu jer odabrati možemo bilo koju maramu iz ormara. Jednostavno dijagonalno presavij omiljenu maramu na pola, omotaj ju oko tijela i zaveži na leđima.

Ako još nisi sigurna kako nositi ovaj trend ili možda nemaš maramu s kojom ga želiš isprobati, izdvojile smo nekoliko zanimljivih lookova i unikatnih marama iz high street ponude. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by cute & trendy apparels ?? (@peachycherryyy) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Lei (@songsfrommywardrobe) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanju Reddy (@sanjanaaareddyy) on


  
s.Oliver, 175 kn

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 8.9.2020 20:39:55
  • Bodova: 52220
  • Prijavi
Marame su mi zgodne,ali za to moraš imati super liniju.