Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Luksuzna online trgovina predstavila novi projekt: Možeš kupiti dizajnersku torbicu po puno nižoj cijeni

Luksuzna online trgovina predstavila novi projekt: Možeš kupiti dizajnersku torbicu po puno nižoj cijeni© www.profimedia.hr

Online trgovina luksuznih brendova Farfetch najavila je novu platformu na kojoj će se moći kupiti rabljeni modni dodaci

U posljednje vrijeme goruća tema o recikliranju, kao i upotreba prirodnih materijala sve je prisutnija i u modnoj industriji. Sve više dizajnera, naime, pazi na odabir materijala, ali i potiče korisnike na ekološko korištenje modnih predmeta i dodataka.
 
Mnogo je onih koji prestanu nositi svoje dizajnerske torbice samo zato jer su iz prošlogodišnje kolekcije,  a netko drugi bi tu istu torbicu rado nosio. 

Upravo zato je online trgovina luksuznih brendova Farfetch, odlučila pokrenuti svoju novu platformu pod nazivom secondlife. Naime, na stranici secondlife.farfetch.com zaljubljenice u modu moći se riješiti modnih dodataka koje više ne nose. 

 


Koncept je zamišljen tako da nakon što prodavač uploada proizvod te isti bude provjeren (da nema oštećenja) i objavljen, ostali će ga moći kupiti, a stari vlasnik će na račun dobiti protuvrijednost kupona koje će moći potrošiti u Farfetch shop i kupiti si nešto novo. 

Platforma je u testnoj fazi i odnosi se samo na Veliku Britaniju i Europu (tako da i hrvatske zaljubljenice u modu mogu sudjelovati),  a zasad se mogu kupiti torbice brandova poput Gucci, Chloe, ali i slavni Hermes. 


Jedva čekamo vidjeti hoće li platforma zaživjeti kako treba te hoće li doista biti dobra ponuda po niskim cijenama,  a usput čuvamo prirodu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Incoming / @gucci’s Ophidia mini duffle bag, just big enough for the weekend essentials.

A post shared by Farfetch (@farfetch) on 
 
Komentari
+2
 
takala
  • 16.5.2019 8:45:12
  • Bodova: 3670
  • Prijavi
Dobra ideja
malikekoserk1
  • 14.5.2019 14:35:26
  • Bodova: 14793
  • Prijavi
Pesek je stvarno faca. Super informacija.