Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Kupaći napravljen od reciklirane PET ambalaže i kolekcija recikliranih torbi za spas oceana

Kupaći napravljen od reciklirane PET ambalaže i kolekcija recikliranih torbi za spas oceana© Instagram

Kolekcijama od recikliranih materijala dva talijanska brenda ukazaju na problem s plastičnim otpadom

Dok razmišljamo o ljetu, moru i odlasku na plažu, svjedoci smo globalnog problema plastičnog onečišćenja oceana, koji sve više uzima maha. Sada je već svima jasno da stanje postaje alarmantno, a poznati talijanski brendovi Yamamay i Carpisa, nastavljaju svoj put usmjeren na podizanju svijesti potrošača o  temama i problemima koji se tiču zaštite i očuvanja morskog ekosustava, kroz potporu Zaklade One Ocean Foundation te kroz razvoj konkretnih projekata.
 

Inspiriran ljubavlju za oceanom, Yamamay je predstavio  održiv kupaći kostim napravljen od repreve materijala - umjetnog vlakna od reciklirane PET ambalaže. Kao dio kolekcije proljeće / ljeto 2019. predstavljena je atraktivna ljetna linija Eco Vibes od recikliranih vlakana i eko materijala.
 

Cilj kampanje nazvane “Reuse is better” podizanje je svijesti o ponovnoj upotrebi i smanjenju plastike, ograničenju uporabe plastičnih boca, a time i onečišćenja mora. Upravo se ovim smjernicama vodi i talijanski brend torbi i kofera Carpisa, koji je predstavio capsule kolekciju recikliranih torbi i nesesera od ekološki održivih materijala. Carpisa brand poručuje da nitko sam ne može spasiti ocean od plastike, ali zajedničkim snagama možemo ovaj svijet učiniti boljim, prije nego što bude prekasno.

 
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 11.6.2019 14:51:26
  • Bodova: 15025
  • Prijavi
Super stvar .